انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
دلم گرفته از آدما ..:||:.. دلم پرواز میخواهد ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » چهارده معصوم » حضرت محمد صلوات الله علیه » جلوه ی جمال محمدی



جلوه ی جمال محمدی

جلوه ی جمال محمدی جلوه ی جمال محمدی ، عظمت کمال احمدی ، عاشقان وصال سرمدی را جان جانان شد . ذوات ذوالجلال ، اراده ی ظهور جمال کرد تا ( عین الکمال ) را در چهره ی ( محمود الخصال ) محمد مصطفی – صلی الله علیه و آله و سلم – مجسم سازد . ( یتیم عبدالله ) در دامان صحرا ، شخصیتش نشو و نما می کند تا گرد و غبار کاروان کفر و کدورت ، و آلودگی های کشنده ی شرکت و شیطنت ، فضای نورانی جانش
[g,i d [lhg lplnd


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
سه شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ قبل از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 30
حالت :
ارسال ها : 89
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 34
اعتبار کاربر : 245
پسند ها : 46
حالت من :  Khoshhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/09.jpg
تشکر شده : 89


مدال ها:1
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت

|

جلوه ی جمال محمدی
جلوه ی جمال محمدی ، عظمت کمال احمدی ، عاشقان وصال سرمدی را جان جانان شد .
ذوات ذوالجلال ، اراده ی ظهور جمال کرد تا ( عین الکمال ) را در چهره ی ( محمود الخصال ) محمد مصطفی – صلی الله علیه و آله و سلم – مجسم سازد .
( یتیم عبدالله ) در دامان صحرا ، شخصیتش نشو و نما می کند تا گرد و غبار کاروان کفر و کدورت ، و آلودگی های کشنده ی شرکت و شیطنت ، فضای نورانی جانش را نیالاید .
رفته رفته ( محمد یتیم ) ، ( محمد امین ) می شود و ( یتیم عبدالله ) به خاطر اخلاص و صفا ، و تجلی جلوه های صداقت و وفا ، ( امین خلق الله ) می شود و در مسیر ( سلوک الی الله ) به مرتبت والای ( حبیب الله ) دست پیدا می کند تا مفهوم عینی حدیث شریف ( لولاک لما خلقت الافلاک ) ظهور یابد .
بر بلندای ( جبل النور ) در محضر فرشتگان خالق غفور ، با صد هزار جلوه ی سرور ، لباس رسالت ، بر اندام رسای جانش پوشید و آغاز راه را با ( قرائت ) اسم ( رب ) را آغاز کرد و در آغاز ، ( قلم ) را به عنوان وسیله ی بَر کشیدن و پَر کشیدن ، به دست ( انسان ) این موجود آفریده شده از ( عشق ) سپرد تا او را به جایگاه رفیع ( علم الا نسان ما لم یعلم ) برساند .
از ( حرا ) خارج شد و از کوه به زیر آمد ؛ با شتاب خود را به خانه ی خدیجه – سلام الله علیها - ، همسر و همسفر راه پر مشگل و طولانی اش در مکه رساند . همین که در گلیمی خود را پیچید تا اندکی از سنگینی بار رسالت ، رئانش بیاساید و آرامشی به جانش هدیه کند ، ( امین وحی ) فرود آمد و او را به برخاستن فرمان داد .
از برکت فرمان ( قم فانذر ) قیام قائمان قبله به وجود آمد و با ( فاصدع بما تومر ) ابلاغ رسالت کرد و از همان آغاز ( اعرض عن المشرکین ) را جامه ی عمل پوشاند چرا که به مفهوم ( انا کفیناک المستهزئین ) سخت اعتقاد داشت .
دعوت و هدایت به سبیل ( رب ) را با آهنگ ( حکمت ) و ( موعظة حسنه ) شروع کرد و با ( جدال احسن ) ابهام و انکار را از فضای ذهن ها و لوح دل ها زدود.
در مسیر هدایت ، جبهه ی شرک و شرارت با همه ی توان بر او و یاران اندکش حمله آورد تا او را از میدان ترویج توحید خارج کند ؛ ولی او نه تنها نومید نشد ، بلکه بر آن ها نفرین هم نکرد .
آن روز که دندان مبارکش را شکستند و پای استوارش را خستند ، از او خواستند بی ادبان ستمگر را به باد نفرین بگیرد ؛ که فرمود ( من بر انگیخته نشده ا م تا نفرین کننده باشم ، بلکه بر انگیخته شده ام تا با رحمت و محبت ، دعوت کننده باشم ) ، و در همان حال با نیایش عارفانه اش دست نیاز به درگاه بی نیاز برداشت و فرمود : ( اللهم اهد قومی فانهم لا یعلمون ) چرا که خشم و خشونتش ( لربه ) بود ف نه ( لنفسه ) .
اگر چه فرمان ( فاستقم کما امرت ) موهای سر و صورتش را سپید کرد ، صخره های مقاوم را در برابر پایمردی هایش سرافکنده کرد .
در مسیر طریق بیان ماموریت خطیر ، با پشتکاری وصف ناپذیر و دلسوزس بی نظیر ، خود را به ورطه ی سختی ها و مشقات می انداخت که لحن محبت آمیز ( طه ما انزلنا علیک القران لتشقی ) او را از این کار باز داشت .
آن مجاهد اکبر ، همه ی جهادش را بر پایه ی ( لیخرج عباده من عبادة الاوثان الی عبادته و من طاعة الشیطان الی طاعته ) استوار کرده بود .
بر روی ( حکم الله ) هرگز معامله نکرد و با ( لکم دینکم ولی دین ) ضرورت جداسازی صفوف رااعلام فرمود .
بر عامل موثر نجات و انفاذ تاکید فراوان داشت و آن را در سایه ی بهره مندی از نعمت اخوت جست و جو می کرد و لذا ( تالیف قلوب ) را برای رسیدن به فاصبحتم بنعمته اخوانا ) ضروری می دانست .
با طرح ( انما المومنون اخوة ) ، اصلاح عمیق و گسترده ای در جامعه به وجود آورد ، مرز های مفاخره را برداشت و مردم را که در ( سُبل ) متفرق سرگردان بودند ، به ( صراط المستقیم ) حق هدایت فرمود تا اختلاف به اتفاق مبدل و زمینه ی پر شکوه ( و ربک فکبر ) از هر جهت آماده شود .
او ملاک و معیارهای جاهلیت را از عرصه ی فرهنگ زندگی زدود و ( شعوب ) و ( قبائل ) و نیز ( اختلاف ) ، ( السنه ) ، و ( الوان ) را تنها برای شناسایی های معمول زندگی اجتماعی لازم دانست و معیارهای برتری را در پیشگاه خداوند به ( تقوی ) داد و فرمود : ( ان اکرمکم عندالله اتقاکم ) .
لوح ارزشمند فضل و فضیلت را با اعلام ( فضل الله المجاهدین علی القاعدین اجرا عظیما ) به مجاهدان سخت کوشی هدیه فرمود که برای دفاع از آرمان های الهی ، سر از پای نمی شناختند .
با کلام نورانی ( ن والقلم وما یسطرون ) به دانش ارج نهاد و با پرسش بیدارگر ( هل یستوی الذین یعلمون والذین لا یعلمون ) به دانشمند قدر و منزلت بخشید .
پیوند دین و عقل را با جمله ی ( لا دین لمن لا عقل له ) ناگسستنی دانست و برای اندیشه ی مفید و صحیح ، ارزشی را به مقدار ( فکر ساعة خیر من عبادة سنة ) اعلام داشت .
شاگردان مکتب تربیتی او ایثارگرانی بودند که با وجود نیاز شدید ، خوراک خود را با انگیزه ی ( لوجه الله ) به ( مسکین ) و ( یتیم ) و ( اسیر ) می دادندو عظمت انسانیت و شگفتی تربیت را با ( یوثرون علی انفسهم و لو کان بهم خصاصه ) به نمایش گذاشتند ؛ زیرا آنان که در مکتب تربیتی او زانو به زمین زده بودند ، از جام سر مست کننده ی ( اشد حبا لله ) نوشیده بودند .
مسوولیت اجتماعی را با فرمان ( اوفو بالعقود ) زنده کرد و از لحاظ فکری و فرهنگی ، جامعه را به آنجا کشانید که ( ان العهد کان مسولا )
شخصیت زن را در نظام خانواده ستود و با ( عاشرو هن بالمعروف ) صمیمیتی بین زن و مرد به وجود آورد که ( هن لباس لکم و انتم لباس لهن ) تحقق پیدا کرد .
او فقر برخاسته از آزادی و آزاد منشی را ( فخر ) خویش می دانست و بارها به آن افتخار می کرد و می فرمود ( الفقر فخری و به افتخر ) .
مستضعفان و رنج کشیدگان جامعه ، در چشم و دل او چنان جایگاهی داشتند که حب و دوستی آنان را وسیله ی تقرب به خداوند معرفی کرد و فرمود : ( والقربة الی الله حب المساکین و الدنو منهم ) .
در میدان کارزار ، مقابله ی با مشرکان  و کفار ، چنین نبود که از رویارویی با دشمن شانه خالی کند ، دیگران را به میدان بفرستد و خود به دور از رزم و درگیری باشد . شیرمردی چون علی چون مولای متقیان علی – علیه السلام – با همه ی شجاعت و جوانمردی اش می گوید : ( نحن نلوذ بالنبی ) ( پناهگاه ما در سخت ترین شرایط جنگی ، پیامبر اکرم بود ( و هو اقربنا الی العدو ) .
با استقرار( عدل ) در جامعه ای که اساس آن را بنیان نهاده بود ، زندگی را قوام بخشید وبا ایجاد ( احسان ) تلطیف روح و جوشش احساس را موجب شد و این توازن و تعادل را نتیجه ی اصل انسان ساز ( ( ان الله یامر بالعدل والاحسان ) می دانست .
او نه تنها ( کتاب ) و ( میزان ) را برای اقامه ی ( قسط ) و عدل ، از جانب خداوند به بشریت هدیه داد ، بلکه خود ( میزان ) و زندگی و رفتارش ( قسط ) مجسم بود و بارها می فرمود : ( امر ربی بالقسط ) ویادرمواردی دیگر اعلام می کرد که ( امرت لاعدل بینکم ) ؛ وشاید به همین جهت که او ( عدل ) مجسم ، و ( میزان ) مکرم است ، به امتش توصیه می شود که ( لکم فی رسول الله اسوة حسنة ) .
گفتار و کردارش ، سند متقن و حجت محکم است و لذا ( ما آتاکم الرسول فخذوه و ما نهاکم عنه فانتهوا ) .
در اختلافات و منازعات باید به مفهوم ( فردوه الی الله والرسول ) عمل کرد ؛ زیرا اوست که حقایق امور را به خاطر ارتباطی که با مبدای اعلا دارند ، می داند .
در اوج قدرت ، با اخلاق انسانی و خاضعانه ی خود که ( یاکل علی الارض و یجلس جلسة العبد و یخصف بیده نعله و یرفع بیده ثوبه ) تواضع را به اوج خود رسانده بود .
خداوند کریم  ؛ حله فاخر ( و انک لعلی خلق عظیم ) را بر روح سلیم او پوشاند و چتر پر برکت ( رحمة للعالمین ) را بر سرش گشود .
به هنگام سخن گفتن از لحاظ ظاهر ، چهره را با گشاده رویی و لب را با تبسم آراسته می کرد وبا فصیح ترین زبان سخن می گفت . کلامش از لحاظ محتوی ( جوامع الکلم ) بود ؛ نه ( فضولی ) داشت ، نه ( تقصیر ) . رعایت ( حال ) و( مقال ) را از یاد نمی برد و مخاطب سخن را متناسب با ( عقول ) تنظیم می کرد .
در نظام تعلیم و تربیتی که او ارائه داد ، آغاز هر سازندگی را با ( قوا انفسکم ) اعلام فرمود و سپس به ( اهلیکم ) توجه کرد و در دعوت عام اجتماعی ، به فرمان ذات باری از ( وانذر عشیرتک الاقربین ) شروع کرد .
در این نظام تربیتی ( اقربین ) ملاک فضیلت محسوب نمی شود ، بلکه به خاطر شناخت بیشتر ، ملاک سهولت ، برای پیشرفت به سوی هدف به شمار می آیند ؛ وگرنه درباره ی عمویش ( تبت یدا ابی لهب و تب ) و در مورد ( سلمان فارسی ) ، ( سلمان منا اهل البیت ) گفته نمی شد .
از منظر او ، کسانی به حوزه ی فضیلت و قله ی رفیع انسانیت دست می یافتند که ساختار شخصیت آنان ( اسس علی التقوی ) بود وبا همه ی وجودش تاکید می کرد که در ( اوهن البیوت ) اسکان مگیرید ! سفینه ی سعادت خویش را در دریای مواج زندگی ، بر بستر ( زَبَد ) متکی مسازید ! زیرا که ( فاما الزبد فیذهب جفاء ) . در بیابان عمر و در مسیر عمل ، به دنبال سراب نروید ! که : ( لم یجده شیئا ) .
افسوس و صد افسوس بر آنان که اعمالشان ( کرماد اشتدت به الریح فی یوم عاصف ) است و در ( یوم الجزا ) توده های غلیظ و تاریک گناه که ( ظلمات بعضها فوق بعض ) آن ها را احاطه خواهد کرد و آنان با حسرتی شگفت خواهند گفت : ( یا ویلتی لیتنی لم اتخذ خلیلا ) .
فراز هایی که با بهره گیری از دو منبع نور یعنی قرآن و حدیث بر گرفتیم ، قطره ای بود از دریا ، و اندکی بود از بسیار ، که با اذعان و اقرار ، اوصاف بی شمار آن نیکو خصال را نتوان برشمردن ، و کتاب روح آن ( عین الکمال ) را نتوان قرائت کردن ؛ زیرا وجود باهر النور سر خیل رسل و هادی سبل ، اکمل و اشرف کائنات و خلاصه ی موجودات است و هم چنان که خداوند فرمود: ( و ان تعدوا نعمة الله لا تحصوها ) .
نبی اکرم – صلی الله علیه و آله و سلم – که عصاره ی جهان خلقت است ، چگونه می توان نعمت های وجودش را بر شمرد ؟ پس باید عجز خویش اعلام بداریم و سخن را با این کلام به پایان ببریم :
این مقامات محمود و توفیقات مسعود ، که شامل حال ( حبیب ) حضرت ( محبوب ) شد از برکت اوست . ( فتهجد به نافلة لک عسی ان یبعثک ربک مقاما محمودا ) .
 
 
















4 تشکر شده از کاربر ستيا برای ارسال مفید :
کوثر , باران عشق , تسنیم93 , باران 313 ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :4 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
جلوه ی جمال محمدی
جمعه ۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ قبل از ظهر نمایش پست [1]
بانو
rating
شماره عضویت : 67
حالت :
ارسال ها : 7487
محل سکونت : : شهر باران هاي نقره اي
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 380
اعتبار کاربر : 47753
پسند ها : 10840
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (30).jpg
تشکر شده : 7322
وبسایت من : وبسایت من







  می پسندم 4     0  4 
 
 
تعداد پسند های ( 4 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : باران 313

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
جلوه ، جمال ، محمدی ،

« حقیقت عید مبعث را درک کنیم | از حبیب خدا پیروی کنید، محبوب خدا ‌شوید »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 01:17 بعداز ظهر