آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
سه شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ قبل از ظهر
|
|||||||
بانو
شماره عضویت :
1042
حالت :
ارسال ها :
2763
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
395
اعتبار کاربر :
19494
پسند ها :
2065
تشکر شده : 1034
|
یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار دنیا در برخی افراد به دلیل نوع خاص DNA خون آنها تبدیل به مادهای حساسیت زا میشود.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کارشناسان اعتقاد دارند لذت بردن از مصرف کافئین به ژن کافئین مربوط است.
گفتنی است، بر اساس تحقیقات برخی از افراد دارای ژن کافئین هستند که سبب واکنش متفاوت آنها به مصرف این ماده غذایی میشود.
بررسیها نشان میدهند، تمایل به خوردن قهوه به دلیل نوعی توالی ژنتیکی مربوط به DNA در بدن افراد است.
کارشناسان این نتایج را با تحقیق بر روی ۱۲۰ هزار داوطلب و بررسی میزان تمایل آنها به مصرف قهوه و بررسی نوع ژنتیک و جهش DNA بدن آنها بدست آوردهاند.
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|