آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ بعد از ظهر
|
|||||||
سوسیس و کالباس مرگ زودرس میآورد
در پی جدیدترین تحقیقات بعمل آمده، محققان هشدار دادند که سوسیس و کالباس مرگ زودرس به همراه دارد. تحقیقات جدید به عمل آمده از یک جمعیت 1.5 میلیونی در سراسر اروپا نشان داد: سوسیس، ژامبون، بیکن و سایر گوشتهای فرآوری شده به نظر میرسد که خطر مرگ زودرس را افزایش میدهد. نتیجه این تحقیقات همچنین نشان داد رژیم غذایی حاوی گوشت فرآوری شده با بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و مرگ زودرس ارتباط دارد. مجله BMC به نقل از پزشکان این تحقیقات نوشت: نمک و مواد شیمیایی بکارگرفته شده برای حفظ گوشت ممکن است به سلامت آسیب برساند. این تحقیقات به طور متوسط به مدت 13 سال در 10 کشور اروپایی پی گیری شده است. این تحقیقات نشان داد: افرادی که مقدار زیادی از گوشت فرآوری مصرف کرده بودند بیشتر احتمال داشت تا سیگار بکشید، این افراد چاق بودند و رفتارهایی را که به سلامت آسیب می رساند را نیز داشتند. در این تحقیقات از هر 17 نفر مورد مطالعه یک نفر فوت کرد. طی این مطالعه 12 سال و 7 ماهه، افرادی که بیش از 160 گرم از گوشت فرآوری شده در روز تقریبا دو سوسیس و یک تکه از بیکن را مصرف میکردند، نسبت به افرادی که در حدود 20 گرم از این فرآورده های گشتی مصرف میکردند 44 درصد بیشتر احتمال داشت که به مرگ زودرس دچار شوند. طی این تحقیقات، در مجموع نزدیک به 10 هزار نفر فوت ناشی از سرطان و 5500 نفر فوت ناشی از مشکلات قلبی وجود داشت
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||||||
|
اطلاعات نویسنده |
فست فود
یکشنبه ۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ بعد از ظهر
[1]
|
|||
مدیر انجمن انجمن دفاع مقدس
شماره عضویت :
1784
حالت :
ارسال ها :
3460
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
462
اعتبار کاربر :
72225
پسند ها :
2031
تشکر شده : 2670
|
خوشمزههای سرطانزا
زندگی شهری در جوامع امروزی و كمبود وقت برای خانوادهها باعث شده بسیاری از مردم بهسوی غذاهای آماده و فستفود كشیده شوند. این غذاها كه با تبلیغات رنگارنگ و پرفریب فرد را مجاب به خوردن آنها میكنند مضراتی برای بدن دارند كه در دراز مدت آسیب جدی به سلامتی او وارد میكنند. سرطانزا بودن سوسیس و كالباسها واقعیتی است كه كارشناسان تغذیه وزارت بهداشت نسبت به آن هشدار دادهاند. بررسیهای این كارشناسان نشان میدهد میتوان فستفود و سوسیس و کالباس سالم در اختیار داشت اما در حال حاضر از وجود آن بیبهرهایم و البته این در حالی است که متخصصان تغذیه تاکنون تذکرات بسیاری به ویژه به کارگاهها و تولیدکنندگان این فرآوردههای گوشتی دادهاند که برخی از شرکتها تولید خود را در مسیرهای دیگری بردهاند. دكتر مرتضی صفوی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتوگو با ایران با تأكید بر اینكه مصرف سوسیس و كالباس بیش از یك بار در ماه سرطانزاست، میگوید: سوسیس و كالباس و غذاهای آماده نباید بیش از یك نوبت در ماه مصرف شوند، زیرا مصرف بیشازحد این مواد به علت نوع پخت و چربیهای موجود در آنها سرطانزاست. وی ادامه داد: بسیاری از خانوادهها به دلیل تهیه آسان و همچنین ارزان بودن سوسیس و كالباس این ماده غذایی را در لیست تغذیه خود قرار میدهند، درحالیکه عادت به مصرف سوسیس و كالباس عوارض زیادی را به دنبال دارد كه سرطان معده از مهمترین آنها تلقی میشود. وی با بیان اینكه تولیدكنندگان سوسیس و كالباس برای ماندگاری آن و همرنگ شدن با گوشت اقدام به اضافه كردن نیترات و نیتریت به آن میكنند، گفت: این ماده به دلیل اینکه ماندگاری سوسیس و کالباس بالا برود و رنگ آن را صورتی کند به آن اضافه میشود اما زمانی که این دو ماده حرارت داده میشوند، به نیتروزامین که مادهای سرطانزا است، تبدیل میشوند. به همین خاطر معمولاً ویتامین C را به این فراورده اضافه میكنند تا از شكلگیری نیتروزامین طی عمل گوارش جلوگیری كنند. دكتر صفوی گفت: متأسفانه شركتهای تولیدكننده سوسیس و كالباس بیش از حد مجاز و به خاطر صورتی شدن رنگ سوسیس و كالباس اقدام به اضافه كردن این دو ماده میكنند و مصرف سوسیس و كالباس چندبار در ماه باعث بروز انواع سرطان در انسان میشود. این كارشناس تغذیه با بیان اینكه انسانهایی كه سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است زودتر آسیب میبینند ادامه داد: توصیه میكنیم افراد سالمند و كودكان كه سیستم ایمنی بدن آنها ضعیفتر از دیگران است از مصرف فرآوردههـــــای گوشتی بهخصوص سوسیس و كالباس خودداری كنند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینكه باید از غذاهای سنتیمان استفاده كنیم ادامه داد: غذاهای سنتی بسیار سالمتر از فست فودها هستند و باید خوردن غذاهای اصیل ایرانی را در جامعه ترویج داد و كمتر از سوسیس و كالباس در سبد غذایی خانواده استفاده شود. مضرات سوسیس و كالباس همردیف سیگار نیترات و نیتریت موجود در فرآوردههای گوشتی از جمله سوسیس و كالباس در بدن انسان تبدیل به نیتروزامین میشود كه این ماده خطرناك در سیگار نیز وجود دارد و باعث كاهش میزان آنتیاكسیدان در بدن میشود و انسان را در معرض بیماریهای كشندهای چون سرطان قرار میدهد. تا زمانی كه كیفیت غذاهای فرآوری شده در كشورمان به حد استاندارد نرسد به هیچ عنوان توصیه نمیكنیم كه خانوادهها از این نوع غذاها بهخصوص سوسیس و كالباس استفاده كنند. وی ادامه داد: این موادغذایی متأسفانه از ضایعات گوشت كه در كشتارگاهها كنار گذاشته میشوند درست میشوند و این ضایعات توسط خودروهای نیسان در یك مسافتهای طولانی به كارگاهها و كارخانههای تولید سوسیس و كالباس منتقل میشود و تولیدكنندگان نیز برای آنكه آلودگی و همچنین فساد این ضایعات گوشتها را از بین ببرند اقدام به اضافه كردن نیترات و نیتریت میكنند. وی افزود: اگرچه روی این فرآوردهها درصد گوشت آن نوشته شده است و لیكن این درصد در اكثر موارد نادرست است. متأسفانه بسیاری از خانوادهها اعلام میكنند به دلیل كمبود وقت نمیتوانند برای پخت غذا زمان بگذارند و به همین خاطر هر روز از ساندویچ و فرآوردههای گوشتی استفاده میكنند. باید به این افراد هشدار داد از این نوع غذاها استفاده نكنند زیرا این نوع غذاها از میزان پروتئین پائینی برخوردارند و زمینهساز بیماریهای خطرناكی از جمله سرطان در بدن میشوند. می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
فست فود
یکشنبه ۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ بعد از ظهر
[2]
|
|||
بله متاسفانه این مزه خوبی که دارن باعث میشه خیلیا مصرف کنن با اینکه میدونن مضره
ممنون محمد جان می پسندم 0
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
فست فود
یکشنبه ۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ بعد از ظهر
[3]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
499
حالت :
ارسال ها :
4733
محل سکونت : :
حریم قدس
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
1101
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
74582
پسند ها :
4202
تشکر شده : 5426
|
من و همسرم که بعد از خوردن این ساندویچ دور تمام سوسیس کالباسای آماده رو خط کشیدیم.
کالباس خونگی
ادامه مطلب :
300گرم گوشت مرغ+100گرم گوشت گوساله(میشه همشو مرغ گذاشت)
مغز نان ساندویچی پودر شده:3-4 ق غ(بسته به شلی و سفتی مایه)
سیر:4-5 حبه
زنجبیل و جوزهندی: نوک ق م
آویشن و پودر سیر: نصف ق م
روغن زیتون :2ق غ(یا روغن مایع)
قارچ و پسته و هویج:به میزان دلخواه
نمک :2 ق چ
دستور:
گوشت ها را همراه با سیرسه بار چرخ میکنیم.تمام انواع ادویه را به گوشت اضافه و حسابی ورز میدهیم.این مایه را روی سلفون پهن میکنیم و مغز پسته و قارچ و هویج خرد شده را رو آن میپاشیم
کالباس خونگی
و ان را رول میکنیم و فشرده اش میکنییم
کالباس خونگی
بعد سلفون را چند بار محکم دور گوشت میپیچیم و یک طرف را باسیم بسته و طرف دیگر را فشار میدهیم و با سیم محکم میبندیم تا خدای نکرده آب به داخل آن نفوذ نکند.(هرچند که کالباس من تقریبا توی اب غرق شده بود.نیشخند)
کالباس خونگی
قابلمه ای را پر از آب کرده و گوشت سلفون پیچ شده را در آب می اندازیم تا تقریبا یک ساعت و نیم بپزد.سپس از اب بیرون اورده و چند ساعت در یخچال گذاشته تا خودش رابگیرد.بعد ان را برش میزنیم و باخیارشور و گوجه و نان باگت یه ساندویچ درجه یک آماده میکنیم.
برای مرغ بهتر است از تکه های چربتر ان استفاده کنیم.
بر ای انسجام بیشتر کالباسمون فکر کنم بهتر باشه از یک عدد تخم مرغ هم استفاده کرد.یول(اگراین کارو کردین و خوب شد به ما هم اطلاع بدین.)
می پسندم 3 0 3 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
فست فود
یکشنبه ۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۵ بعد از ظهر
[4]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1310
حالت :
ارسال ها :
3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
431
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
74079
پسند ها :
5100
تشکر شده : 6163
|
خیلی ممنون
خدا رو شکر ما اهل استفاده از سوسیس و کالباس نیستیم ولی منم همبرگر خونگی درست میکنم می پسندم 0
|
|||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
موضوعات مشابه | ||||
عنوان موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین پاسخ |
اگر حیوانات فست فود می خوردند... |
بانوی آفتاب |
10 | 864 | سعید313 |
بعد از فست فود چای بنوشید |
صبا |
0 | 307 | صبا |
12 رازی که فست فودها به شما نمی گویند |
عبدالله |
0 | 223 | عبدالله |
برچسب ها
|
فست ، فود ، |
|