آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|
اطلاعات نویسنده |
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ قبل از ظهر
|
|||||||
باز هم سلام تا چند دهه پیش مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصا" خورشت و آش از قابلمه های مسی استفاده می کردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار میگرفت. هیچکی نمی دونست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیره؟؟؟ فقط می دونستند برای پخت غذا خیلی خوبه! داستان از این قراره که بدن (مخصوصا" مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل اسید لاکتیک و کورتیزول به ۶ میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن. کمبود یون مس باعث میشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید و هی دهن دره کنید. در ضمن هیچ کارتل داروئی نمی تونه از یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کنه، و اونی که مثلا" به اسم قرص آهن به خورد شما می دهند شامل مولکول آهن هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره، (تعریف یون و مولکول را می گذاریم برای بعد) ولی تا اینجا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی از یون آزاد شده این ظرف استفاده می کند و در بدن شما فوق العاده احساس نشاط و انرژی ایجاد می شود و دیگه از اون دهن درگی و خمیازه و کسالت خبری نیست و باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی مخصوصا" برای خانمها نزدیک به دوران عادت ماهیانه می شود. ولی یک دفعه توی دهه ۵۰ از این نون خشکی ها اومدند و داد میزنند "قابلمه مسی.. کفگیر آهنی خریداریم" و با یک قیمت مناسب این قابلمه ها را خریدند و به جاش قابلمه آلمینیومی میدادند (از مامان جون و آقا جون بپرسید حرف من رو تائید می کنند) هیچکس توی اون دهه نفهمید این همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟ ولی بعدا" فهمیدیم اینها همه یک برنامه از طرف اونوره واسه سلامتی ما مسلمونا و ایرانیا. بعدش هم که الان ظرف های استیل و تفلون و این مزخرفات اومده که مدعی هستند غذا توش زود می پزه و به کف ظرف نمی چسبه، ولی مردم ما خبر ندارند که همین یون های مضر در این ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... می تونند در جا یک کودک ۶ ماهه را ظرف یک سال به بیماری های کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی ۵ سال به بیماری های کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان من به همه رفقای خودم و خوانندگان این مطلب پیشنهاد می کنم حتما" برای پخت غذا (مخصوصا" غذاهای آبکی) از قابلمه مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند. حداقل برای یکبار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روی بدن خودتون ببینید. حالا جالبه توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصا" فسنجون ) یک تیکه اهن یا نعل اسب میاندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره، این کار باعث آزاد شدن یونهای آهن و سلامتی بدن می شود. اگر دقت کنید مردم مازندران و گیلان تقریبا" در حد صفر دچار بیماری های خونی و سرطان خون می شوند. دستور اول: از قابلمه مسی و کفگیر آهنی برای پخت غذا استفاده کنید. در آینده میوه ها و غذاهائی که دارای آهن و مس هستند براتون معرفی می کنم که در سیستم غذائی خودتون ازشون استفاده کنید. و اما جونم براتون بگه: مادر تمام بیماری ها یبوست هستش که توی طب سنتی به آن ام الامراض می گویند، این مشکل توی ایران به خاطر سیستم غلط تغذیه و خورد و خوراک ما ایرانی ها خیلی فراگیر می باشد و خانمها تقریبا" ۳ برابر آقایون گرفتار این مشکل هستند که بعدا" دلیلش را توضیح می دهم. ولی یادتون باشه وقتی غذا به خاطر یبوست توی روده می ماند تمام سموم آن توسط رگهای حاصل از دیواره های خونی روده جذب بدن می شود و هزار و یک مکافات پشت بندش میاد سراغ آدم. شما زمانی می تونید مدعی سلامتی گوارشی و درون خود باشید که وقتی (گلاب به روتون) تشریف می برید دستشوئی، بعد از اتمام عنایات خود اگر کسی پشت سر شما اومد توی توالت نفهمه کسی اینجا بوده. این یعنی اینکه در وضعیت سلامت گوارشی شما هیچکس نباید بویی از توالت منزل شما حس کنه.... در حال حاضر اگر کسی گرفتار این مشکل هستش شب پس از صرف غذا دو قاشق روغن زیتون خالص یا روغن کنجد (نه از این تجارتی ها که توش هزارتا زهرمار می ریزند) صرف کنید و مصرف غذاهای خشک مثل کتلت و گوشت گاو و ... را متوقف کنید و آجیل نخورید. و اما این هم سه تا نسخه توپ برای درمان مشکل یبوست از هر کدوم استفاده کنید جوابش عالیه... نسخه ۱: سبوس گندم ۶۰ گرم - مغز بادام ۴۰ گرم - شکر سرخ ۲۵۰ گرم همه را نرم کوبیده و مقداری از آن را بعد از غذا بصورت حریره پخته میل کنید. نسخه ۲: گل بنفشه ۲۰ گرم - تخم شنبلیله ۳۰ گرم - سنا ۲۵ گرم و گل پنیرک ۲۰ گرم یک قاشق غذاخوری با دو لیوان آب کمی جوشانده و قبل از غذا دو استکان میل کنید. نسخه ۳: گل بنفشه ۲۰ گرم - نبات ۴۰ گرم - گل سرخ ۳۰ گرم - تخم شنبلیله ۱۰ گرم همه را نرم کوبیده یک قاشق غذاخوری بعد از هر غذا میل کنید. این سه نسخه کاملا" مشکل یبوست شما را حل می کند. جلسات بعد انشاء ا.. راجع به نوع و سیستم تغذیه زیاد با هم صحبت می کنیم. راستی اگر می بینید خودمونی با هم راجع به رازهای زندگی حرف می زنم به خاطر اینه که حوصله شما موقع خوندن مطالب سر نره، وگرنه قصد اساعه ادب ندارم، ما هرچی داریم از نیاکانمان و دانشمندانی چون ابوعلی سینا و ائمه اطهار داریم و توی این زمان به جائی رسیدیم که دقیقا" خلاء این بزرگواران را حس می کنیم و می بینیم که چطور توسل به این بزرگان و استفاده از تجارب طبی ایشان ما را از این هلاکت نجات می دهد. یادتون باشه: خداوند مهربان درمان هر درد را در ساده ترین راه ممکن در دسترس ما قرار داده است نویسنده : آرش روشن عضو هیئت مدیره کانون طب سنتی ایران
می پسندم 4 0 4 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||||||
|
اطلاعات نویسنده |
رازهای زندگی * قسمت دوم
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۵ قبل از ظهر
[1]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
38
حالت :
ارسال ها :
848
محل سکونت : :
همونجا
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
604
دعوت شدگان :
3
اعتبار کاربر :
5903
پسند ها :
869
تشکر شده : 520
|
بعدش هم که الان ظرف های استیل و تفلون و این مزخرفات اومده که مدعی هستند غذا توش زود می پزه و به کف ظرف نمی چسبه، ولی مردم ما خبر ندارند که همین یون های مضر در این ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... می تونند در جا یک کودک ۶ ماهه را ظرف یک سال به بیماری های کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی ۵ سال به بیماری های کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان
قبول دارم تفلون از مزخرف و بیخودترین ظرفهاست اماااااااااااااااااااااااا از کی تاحالا استیل یون مضر ازاد میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
رازهای زندگی * قسمت دوم
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ قبل از ظهر
[2]
|
|||
مدیر انجمن انجمن دفاع مقدس
شماره عضویت :
1784
حالت :
ارسال ها :
3460
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
462
اعتبار کاربر :
72225
پسند ها :
2031
تشکر شده : 2670
|
استیل در تماس با آب یون سرب آزاد میکنه که یکی از مضر ترین مواد برای بدن هست
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
رازهای زندگی * قسمت دوم
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۶ قبل از ظهر
[3]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
38
حالت :
ارسال ها :
848
محل سکونت : :
همونجا
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
604
دعوت شدگان :
3
اعتبار کاربر :
5903
پسند ها :
869
تشکر شده : 520
|
اما فکرکنم شیشه و استیل از بهترین و سالم ترین ظروف باشن که هیچ موادی رو آزاد نمیکنه
درسته ظرف مسی خوبه اما باید این چندوقت یبار باید قلع اندود بشن مرسی بابت مظالبتون می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
رازهای زندگی * قسمت دوم
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ قبل از ظهر
[4]
|
|||
مدیر انجمن انجمن دفاع مقدس
شماره عضویت :
1784
حالت :
ارسال ها :
3460
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
462
اعتبار کاربر :
72225
پسند ها :
2031
تشکر شده : 2670
|
نوشته شده توسط : ملیسا70 » اما فکرکنم شیشه و استیل از بهترین و سالم ترین ظروف باشن که هیچ موادی رو آزاد نمیکنه درسته ظرف مسی خوبه اما باید این چندوقت یبار باید قلع اندود بشن مرسی بابت مطالبتون خیلی ممنونم بله ظرف مسی قلع اندود میکنند برای اینکه یه ظرف قلعی داشته باشن چون برای بدن مفید هست و بدلیل آنکه قلع دمای ذوب پایینی داره نمیتونن ازش بعنوان یک ظرف استفاده کنند وبا قلع اندود کردن ظرف مسی به نوعی یک ظرف با جنس قلع داریم که درون آن هست ظروف شیشه ای هم خوبن اما استیل نه می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
رازهای زندگی * قسمت دوم
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ قبل از ظهر
[5]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
38
حالت :
ارسال ها :
848
محل سکونت : :
همونجا
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
604
دعوت شدگان :
3
اعتبار کاربر :
5903
پسند ها :
869
تشکر شده : 520
|
خود مس بتنهایی مضره برای بدن چووووووووووووووووون
با یه سری مواد غذایی واکنش میده مثلا ترش مزهها مس خوبه اما چرا شیر رو توش نباید نگه داشت؟چون سریع واکنش میده و مسمومیت زاست بهرحال بیشتر ازحدش ضرر داره ولی استیل رو مطمئنمم که خوبه فقط غذا زود میسوزه باید مراقب بود و غذارو توش زیاد نگه ندارن حالا اطلاعات بیشتر گرفتم باز میام میگم می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
رازهای زندگی * قسمت دوم
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ بعد از ظهر
[6]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1310
حالت :
ارسال ها :
3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
431
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
74079
پسند ها :
5100
تشکر شده : 6163
|
بنده هم درباره مضرات ظروف استیل زیاد شنیدم مخصوصا برای پختن و نگهداری غذای گرم توی این ظروف
توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصا" فسنجون ) یک تیکه اهن یا نعل اسب میاندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره، این کار باعث آزاد شدن یونهای آهن و سلامتی بدن می شود. درباره نعل اسب ... یکی از اقوام نزدیک ما هم همین حرف رو شنیده بودن و اونام رفته بودن یه دونه نعل اسب تهیه کرده بودن برای همین مصرف بعد از اونجایی که اون آقا توی معاونت غذا و دارو بودند یه روز برای آزمایش میان نعل اسب رو توی آب میجوشونند و آب رو میبرن آزمایشگاه که ببینند سرشار از اهن هستش یا نه ولی در کمال ناباوری میبینند که نه تنها آهن نداره بلکه سرشار از سموم خطرناک هستش که هرکدومشون برای بدن فاجعه هستن به هر حال گفتم این ماجرا رو براتون تعریف کنم که نرید هر نعل اسبی رو که دیدید بخرید و توی غذاتون بندازین فکر کنم باید از یه نوع خاصی ازشون استفاده بشه می پسندم 3 0 3 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
رازهای زندگی * قسمت دوم
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ بعد از ظهر
[7]
|
|||
مدیر انجمن انجمن دفاع مقدس
شماره عضویت :
1784
حالت :
ارسال ها :
3460
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
462
اعتبار کاربر :
72225
پسند ها :
2031
تشکر شده : 2670
|
شما از کجا این اطلاعات رو میارید؟...
اگه خواستید تست کنید:شیر رو بریزید توی ظرف مسی بجوشونیدوبزارید بمونه و یه مقدار شیر هم بریزید توی یه ظرف دیگه ; در شرایط برابرشیری که در ظرف مسی هست ماندگاری بیشتری داره یون مس بیش از حدش مضر هست؟ پس استیل که سرب آزاد میکنه چطور؟ بدن به 6میلیارد یون مس نیاز داره اما سرب که یک سم حساب میشه چطور؟ برتری ترکیب یونی بر مولکولی: اگه مواد تحویلی به بون به صورت یونیزه باشن به اندازه نیاز بدن جذب میشن اما اگه مولکولی باشن ایجاد ضایعه میکنن پس اگه یون مس بیش از حد به بدن برسه دفع میشه و مشکلی نیست می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
رازهای زندگی * قسمت دوم
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ بعد از ظهر
[8]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
38
حالت :
ارسال ها :
848
محل سکونت : :
همونجا
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
604
دعوت شدگان :
3
اعتبار کاربر :
5903
پسند ها :
869
تشکر شده : 520
|
نعل اسب باید آهنی باشه اونم آهن اصل حتی میخ آهنی رو بندازن تو لیوان اب بعد از یه مدت بخورنش خیلی مفیده اون بهتر اهن جذب بدن میشه
می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
رازهای زندگی * قسمت دوم
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ بعد از ظهر
[9]
|
|||
مدیر انجمن انجمن دفاع مقدس
شماره عضویت :
1784
حالت :
ارسال ها :
3460
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
462
اعتبار کاربر :
72225
پسند ها :
2031
تشکر شده : 2670
|
نوشته شده توسط : بانوی آفتاب » بنده هم درباره مضرات ظروف استیل زیاد شنیدم مخصوصا برای پختن و نگهداری غذای گرم توی این ظروف توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصا" فسنجون ) یک تیکه اهن یا نعل اسب میاندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره، این کار باعث آزاد شدن یونهای آهن و سلامتی بدن می شود. درباره نعل اسب ... یکی از اقوام نزدیک ما هم همین حرف رو شنیده بودن و اونام رفته بودن یه دونه نعل اسب تهیه کرده بودن برای همین مصرف بعد از اونجایی که اون آقا توی معاونت غذا و دارو بودند یه روز برای آزمایش میان نعل اسب رو توی آب میجوشونند و آب رو میبرن آزمایشگاه که ببینند سرشار از اهن هستش یا نه ولی در کمال ناباوری میبینند که نه تنها آهن نداره بلکه سرشار از سموم خطرناک هستش که هرکدومشون برای بدن فاجعه هستن به هر حال گفتم این ماجرا رو براتون تعریف کنم که نرید هر نعل اسبی رو که دیدید بخرید و توی غذاتون بندازین فکر کنم باید از یه نوع خاصی ازشون استفاده بشه ببینید نعل اسب مثال هست هرآهنی که حرارت دیده باشه (مثل همون نعل که توی آهنگری ...)براحتی یون آزاد میکنه اما درباره تحقیق ایشون: ایشون طبق استانداردهای کجا گفتن مواد مضر داره؟ توی تاپیک قسمت اول توضیح دادم که این دستورات و استانداردها از کجاستhttp://forum.roq.ir/t40681#73690) متوجه میشین که بر چه اساس گفتن مضر هست اگه مضر بود که مردم زمان قدیم این همه عمرشون طولانی میشد! به نظرتون؟ می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
رازهای زندگی * قسمت دوم
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۵۲ بعد از ظهر
[10]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1310
حالت :
ارسال ها :
3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
431
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
74079
پسند ها :
5100
تشکر شده : 6163
|
ببینید در این شکی نیست که وضعیت غذایی کشور ما یه توطئه از جانب دشمن بوده
ولی یادتون باشه ایران محقق های قابلی داره و بهترین و مجهزترین آزمایشگاههای کشور رو وزارت بهداشت برای کارهای تحقیقی و بازرسی داره نمیشه پژوهش همه محققین کشورمون رو زیر سوال برد می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
رازهای زندگی * قسمت دوم
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۷ بعد از ظهر
[11]
|
|||
مدیر انجمن انجمن دفاع مقدس
شماره عضویت :
1784
حالت :
ارسال ها :
3460
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
462
اعتبار کاربر :
72225
پسند ها :
2031
تشکر شده : 2670
|
وقتی بعضی از همون محقق های داخلی هم با اطلاعات خارجی ها کار میکنن چطور؟
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
رازهای زندگی * قسمت دوم
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۵۹ بعد از ظهر
[12]
|
|||
مدیر انجمن انجمن دفاع مقدس
شماره عضویت :
1784
حالت :
ارسال ها :
3460
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
462
اعتبار کاربر :
72225
پسند ها :
2031
تشکر شده : 2670
|
یه مثال میزنم
محققهای ما که الان دارن رو روغن کار میکنند (بین بد وبدتر دارن دنبال خوب میگردن) دارن بر روی روغن های با طبع سرد کار میکنند وبین اونها دارن بهترین رو پیدا میکنند در صورتی که روغن های سرد طبق طب قدیم فقط برای ابزار آلات باید استفاده شود و انسان باید روغن با طبع گرم مصرف کندو نباید از روغنهای با طبع سرد استفاده کند می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|
موضوعات مشابه | ||||
عنوان موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین پاسخ |
رازهای زندگی * قسمت سی و دوم |
محمدELE |
6 | 795 | حریم قدس |
رازهای زندگی * قسمت بیست و دوم |
محمدELE |
2 | 201 | ایلیا110 |
برچسب ها
|
رازهای ، زندگی ، قسمت ، دوم ، |
|