انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
دلم گرفته از آدما ..:||:.. دلم پرواز میخواهد ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » Recycle Bin » مطالبی که در موضوع خود قرار نگرفته اند » شهید بهشتی و رسوایی نفاق



شهید بهشتی و رسوایی نفاق

شهید سید محمدحسین بهشتی در سحرگاه دوم آبان ۱۳۰۷ در محله لومبان اصفهان چشم به جهان گشود. پدرش از روحانیان اصفهان و امام جماعت مسجد همان محل بود. وی از چهار سالگی به مکتب رفت و در اندک زمانی قرائت قرآن و خواندن و نوشتن را آموخت و با ورود به دبیرستان به دلیل علاقه به تحصیل علوم دینی، مدرسه را رها و در چهارده سالگی به سال ۱۳۲۱ وارد حوزه علمیه شد و پس از چهار سال یعنی در هجدهمین بهار زندگی خود به قم عزیمت نمود. روحیه
aidn fiajd , vs,hdd kthr


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
شنبه ۶ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۴۳ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:7
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت
مدال پیشرفت
 مدال پیشرفت
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|


شهید سید محمدحسین بهشتی در سحرگاه دوم آبان ۱۳۰۷ در محله لومبان اصفهان چشم به جهان گشود. پدرش از روحانیان اصفهان و امام جماعت مسجد همان محل بود. وی از چهار سالگی به مکتب رفت و در اندک زمانی قرائت قرآن و خواندن و نوشتن را آموخت و با ورود به دبیرستان به دلیل علاقه به تحصیل علوم دینی، مدرسه را رها و در چهارده سالگی به سال ۱۳۲۱ وارد حوزه علمیه شد و پس از چهار سال یعنی در هجدهمین بهار زندگی خود به قم عزیمت نمود.
روحیه خستگی‌ناپذیر وی از همان جوانی بارز و آشکار بود به‌نوعی که در کنار دروس حوزوی، دروس دبیرستان را که نیمه‌تمام گذاشته بود، به‌پایان رسانید و در سال ۱۳۲۷ موفق به دریافت دیپلم ادبی در امتحانات متفرقه شد. در همان سال، وارد دانشکده معقول و منقول (الهیات) شد و در سال 1330 با دریافت مدرک کارشناسی در رشته فلسفه به قم بازگشت و در دبیرستان حکیم نظامی مشغول تدریس زبان انگلیسی گردید. [۱]
این شهید والامقام در سال ۱۳۳۱ ازدواج نمود که حاصل این پیوند، دو پسر و دو دختر گردید. همسر شهید بهشتی بانو «عزت الشریفه مدرس مطلق» فرزند عالم پرهیزگار سید محمدباقر مدرس می‌باشد. زندگی مشترک این دو زوج، بیست‌ونه سال طول کشید و بنا به اظهار شهید دکتر بهشتی با سختی‌ها، شادی‌ها و تلخی‌ها توأم بوده و همسرش در تمامی صحنه‌ها و تلاش‌ها و مهاجرت‌ها شوهر را همراهی می‌نموده و از همکاری با وی دریغ نداشته است. [۲]
همچنان که شهید بزرگوار هم بیان داشتند، ازدواج هیچ‌گاه نتوانست جلوی فعالیت‌های ایشان را بگیرد. تأسیس دبیرستان دین و دانش قم در سال ۱۳۳۳ و سرپرستی آن تا سال ۱۳۴۲، اخذ دکتری در رشته فلسفه در فاصله سال‌های ۱۳۳۵ تا ۱۳۳۸ و البته شرکت فعال در مبارزات سال‌های ۴۱ و ۴۲ از آن دست اقدامات است. همسر ایشان نیز دراین‌باره می‌گوید: «سعی می‌کردم امور خانه را طوری اداره کنم که ایشان بتوانند به‌کارهای خود که عبارت بود از تدریس و تحصیل علوم قدیم و مدیریت مدرسه دین و دانش و حقانی، رسیدگی کند و از بابت امور منزل نگرانی نداشته باشد. ایشان هفته ای چهار روز به تهران می‌آمد و درس دانشگاهی می‌خواند و بالاخره در سال ۱۳۳۸ با درجه دکترای فلسفه از دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد ...[۳]»
این شهید بزرگ به درخواست آیت‌الله حائری رحمه‌الله‌علیه و آیت‌الله میلانی رحمه‌الله‌علیه به هامبورگ عزیمت نمود تا امامت جماعت، تکمیل ساختن مسجد، اداره امور مسلمانان فارسی‌زبان هامبورگ و وضع دانشجویان مقیم آنان را عهده‌دار گردد. در آنجا به فعالیت مشغول شده و نسل جوان را به سازماندهی نیروهای اسلامی فراخواند که حاصل آن تشکیل انجمن اسلامی دانشجویان مقیم آلمان و دیگر کشورهای اروپایی بود و برای نخستین بار جوانان تحصیل‌کرده ما احساس نمودند دارای هویتی مستقل از دیگر نیروهای به‌ظاهر مخالف رژیم شاه شده‌اند.
علاوه بر آن، در آلمان جلسات منظم بحث در خصوص مسائل گوناگون جوانان و نوجوانان به‌طور هفتگی و به زبان آلمانی برگزار می‌گردید. فعالیت‌های سیاسی مذهبی ایشان به‌تدریج در آلمان گسترش یافت و درزمینه نزدیک ساختن مذاهب تلاش می‌نمود و بحث‌هایی با سران کلیسا داشت که در سطح اروپا مؤثر بود. به‌عنوان‌مثال بحثی با کاردینال اعظم اتریش در حضور دانشجویان وین داشت که طی آن توانست با منطق و استدلال قوی از اسلام دفاع کند و این بحث را به نفع اسلام به‌پایان برساند. در تمامی این جلسات، خانواده، همراه شهید بهشتی بود و ایشان هرکجا می‌رفت همسر و فرزندانش را می‌برد تا ثابت کند که در اسلام، خانواده و به‌ویژه زنان از شخصیت فعال اجتماعی برخوردار است. [۴]
سرانجام در سال ۱۳۴۹، به ایران بازگشت و به فعالیت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی‌اش ادامه داد. در این مدت، چندین بار توسط ساواک دستگیر و روانه زندان شد. در آذرماه ۱۳۵۷ به‌فرمان امام خمینی رحمه‌­الله‌علیه شورای انقلاب را تشکیل داد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره به‌عنوان ایدئولوگ و لیدر درصحنه‌های سیاسی، اجتماعی به فعالیت می‌پرداخت. حزب جمهوری اسلامی را باهدف تربیت و شناسایی نخبگان سیاسی فرهنگی پایه‌گذاری نمود. در تدوین قانون اساسی به‌عنوان نایب‌رئیس مجلس خبرگان ایفای نقش می‌کرد. پس از استعفای دولت موقت در سال ۱۳۵۸، مدتی به‌عنوان وزیر دادگستری و سپس، از سوی امام خمینی رحمه‌الله‌علیه به ریاست دیوان عالی کشور منصوب گردید.

سرانجام حدود ساعت ۲۱ و 7 دقیقه در هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰، دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی، درحالی‌که جمعی از بلندپایه‌ترین و دلسوزترین مسئولان نظام، هم چون آیت اللّه بهشتی رئیس دیوان عالی کشور، چهار وزیر، دوازده معاون وزیر و بیست‌وهفت نماینده مجلس در آن جلسه حضور داشتند، با بغض منافقان منفجر شد و ۷۲ یار وفادار انقلاب و امام، با ذکر خدا بر لب و بدن‌های پاره‌پاره، به دیدار حق شتافتند. در پی این حادثه، مردم انقلابی ایران، در سراسر کشور مجالس عزاداری باشکوهی برگزار کردند و با این کار، نفرت عمیق خود را از دشمنان انقلاب و به‌ویژه منافقان نشان دادند.
حضرت امام خمینی رحمه الله‌علیه درباره این حادثه جان‌سوز طی پیامی فرمودند: «ملت ایران در این فاجعه بزرگ ۷۲ تن بی‌گناه به عدد شهدای کربلا از دست داد. ملت ایران سرافراز است که مردانی را به جامعه تقدیم می‌کند که خود را وقف خدمت به اسلام و مسلمین کرده بودند و دشمنان خلق گروهی را شهید نمودند که برای مشورت در مصالح کشور گرد هم آمده بودند. ملت عزیز، این کوردلان مدعی مجاهدت برای خلق [۵] گروهی را از خلق گرفتند که از خدمتگزاران فعال و صدیق خلق بودند [۶].»

---------------
پی‌نوشت
[۱] - رک: مصاحبهٔ شهید بهشتی با روزنامهٔ جمهوری اسلامی، منتشرشده در تاریخ ۱۳۶۰/۴/۱۳
[۲] - او به‌تنهایی یک امت بود، ج ۱، ص 48
[۳] - شاهد بانوان، ش 20، ۱۵ تیرماه سال ۱۳۶۱ هـ ش.
[۴] - مجله شاهد، تیرماه سال ۱۳۷۶، ش ۲۶۶، ص 23
[۵] - اشاره به سازمان تروریستی منافقین، که نام خود را سازمان مجاهدین خلق نهاده‌اند.
[۶] - صحیفه امام، ج ۱۵، ص2















3 تشکر شده از کاربر صبا برای ارسال مفید :
عقیق , محمدELE , کوثر ,



  می پسندم 3     0  3 
 
 
تعداد پسند های ( 3 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« آقا جان جوابش با خودت ... | خاطره ای از حاج آقا قرائتی »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 10:24 پیش از ظهر