انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
دلم گرفته از آدما ..:||:.. دلم پرواز میخواهد ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » امام دهم: حضرت امام علی النقی علیه السلام » بخش احادیث » عظمت امام هادی (علیه السلام)



عظمت امام هادی (علیه السلام)

«هر که از حق ترسد و تقوا گزید ترسد از وی جن و انس و هر که دید»[۱] یكی از امور مسلّمی که در آموزه‌های دینی به آن اشاره شده، ترس از خداست،[۲] که به هر مقدار این نوع ترس، در دل انسان بیشتر جلوه کند، خداوند هم متقابلا، عظمت و بزرگی او را در دل دیگران قرار می‌دهد، و باعث می‌گردد دیگران تحت تاثیر او قرار گیرند. امام هادی (علیه السلام) در این زمینه می‌فرمایند: «...مَنِ‏ اتَّقَى‏ اللَّهَ‏ يُتَّقَى‏ وَ مَنْ أَطَاعَ اللَّهَ يُطَاع‏»،[۳]؛ «هر کس از خدا بترسد، مردم از او می‌ترسند، و هر که خدا
uzlj hlhl ihnd (ugdi hgsghl)


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۲۲ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:7
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت
مدال پیشرفت
 مدال پیشرفت
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|


«هر که از حق ترسد و تقوا گزید
ترسد از وی جن و انس و هر که دید»[۱]
یكی از امور مسلّمی که در آموزه‌های دینی به آن اشاره شده، ترس از خداست،[۲] که به هر مقدار این نوع ترس، در دل انسان بیشتر جلوه کند، خداوند هم متقابلا، عظمت و بزرگی او را در دل دیگران قرار می‌دهد، و باعث می‌گردد دیگران تحت تاثیر او قرار گیرند.
امام هادی (علیه السلام) در این زمینه می‌فرمایند: «...مَنِ‏ اتَّقَى‏ اللَّهَ‏ يُتَّقَى‏ وَ مَنْ أَطَاعَ اللَّهَ يُطَاع‏»،[۳]؛ «هر کس از خدا بترسد، مردم از او می‌ترسند، و هر که خدا را اطاعت کند، دیگران از او اطاعت می‌کنند.»
در این میان، یكی از ویژگی‌های بی نظیر ائمه (علیهم السلام) آن بود که اکثر آن عزیزان، علی رغم آن‌که از امكانات، ابزار مادی و قدرت نظامی برخوردار نبودند، و فاقد هر نوع قدرت سیاسی و نظامی در جامعه بودند، و در دوران خفقان حکّام جور قرار داشتند، ولی بواسطه آن‌که در نهایت رعایت تقوا و عبودیت کامل بودند، و از احدی جز خدا نمی‌ترسیدند، حاكمان و صاحبان قدرت، با وجود داشتن سلاح‌های متعدد و سربازان بی شمار، از آن بزرگواران، هراسان و بیمناك بودند، و در مقابل آن حضرات، خاضع و متواضع بودند.
امام هادی (علیه السلام) در یادگار ارزشمند خود، یعنی زیارت جامعه کبیره، که در توصیف ائمه اطهار (علیهم السلام) ایراد شده، به این امر اشاره می‌فرمایند: «...طَأْطَأَ كُلُّ شَرِيفٍ لِشَرَفِكُمْ وَ بَخَعَ كُلُ‏ مُتَكَبِّرٍ لِطَاعَتِكُمْ وَ خَضَعَ كُلُ‏ جَبَّارٍ لِفَضْلِكُمْ‏ وَ ذَلَّ كُلُّ شَيْ‏ءٍ لَكُمْ‏...»،[۴]؛ «هر بزرگ و صاحب شرافتی در برابر بزرگواری شما و شرافتتان سر فرود آورده، و هر خود بزرگ بینی به اطاعت شما گردن نهاده است. هر زورگویی در برابر برتری شما فروتن شده، و همه چیز در برابر شما خوار و ذلیل است.»
در این زمینه، به دو داستان، در مورد امام علی النقی (علیه السلام) اشاره می‌كنیم:
الف: یحیی بن هرثمه كه از جانب متوكل برای دستگیری امام هادی (علیه السلام) و آوردن ایشان از مدینه به سامرّا مأمور شده بود، چنین می‌گوید: «به مدینه رفتم، همین كه وارد شهر شدم تا دهمین پیشوای شیعیان را دستگیر كنم، مردم از نگرانی برای آن حضرت گریان شده و شیون سر دادند. هنگامی كه وارد خانه ایشان شدیم، جز كتاب‌های قرآن و ادعیه و نامه‌های علمی چیز دیگری ندیدیم. در این حال چنان عظمتی از امام در دلم افتاد كه دوست داشتم خادم او شوم. وقتی كه او را وارد بغداد كردم، نزد والی بغداد «اسحاق بن ابراهیم الطاهری» رفتیم، او به من گفت: ای یحیی! این مرد فرزند رسول خداست و متوكّل هم انسان بدی است، اگر ایشان را نزد متوكل ببری او را خواهد كشت، و در این صورت رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم) دشمن تو در روز قیامت خواهد بود. پس او را به «سامرّا» نزد حاكم آن شهر «وصیف تركی» بردم. او به من گفت: اگر مویی از او كم شود جز تو كسی گنه‌كار و مقصّر نخواهد بود. پس او را به نزد متوكّل بردم و شمّه‌ای از فضائل او را پیش متوكل بیان نمودم.»[۵]
ب: محمد پسر حسن بن اشتر علوی میگوید: 
«هرگاه امام هادی (علیه السلام) به قصر متوکل می‌رفت، همه مردمی که بیرون قصر بودند، به احترامش، از مرکب‌های خود پیاده می‌شدند تا او داخل بشود. یک روز که همراه پدرم بیرون قصر بودم، شنیدم که برخی به یکدیگر گفتند: این دفعه برای آن جوان کم سن و سال از مرکب‌های خود پیاده نمی‌شویم.
ابوهاشم به آنان گفت: سوگند به خدا هرگاه امام علی النقی (علیه السلام) را ببینید، با خواری و ذلت از مرکب‌های خود پیاده خواهید شد.
طولی نکشید که امام هادی (علیه السلام) تشریف آوردند. وقتی نگاه جمعیت به امام افتاد، همگی آن‌ها - حتی کسانی که سوگند خورده بودند این بار پیاده نشوند - از مرکب‌های خود پیاده شدند. 
ابوهاشم به آنان گفت: مگر شما نبودید که می‌خواستید پیاده نشوید؟ 
آن‌ها در جواب ابوهاشم گفتند: سوگند به خدا، ما بی اختیار و بی اراده از مرکب‌های خود پیاده شدیم.[۶]
آری، هیبت و بزرگی مردان خدا، ناشی از سلطنت دنیوی آنان نیست، بلکه سرّ عظمتشان، در بندگی حق‌تعالی و رعایت تقوای الهی نهفته است، و ما هم با تأسی از آن بزرگواران، می‌توانیم به چنین مقامی دست یابیم.
...........................................
پی‌نوشت:
[۱]. مولوی
[۲]. ترس از خدا، به معناى ترس از اعمال زشت خود ما و یا ترس از عدالت خداست كه در صورت بروز گناه، به سلب نعمت الهی و يا گرفتار شدن به عذاب الهی مى‌انجامد. لذا نتیجه این ترس، مراقبت در اعمال و رفتار و خود را در محضر ربوبی احساس کردن، می‌باشد.
[۳]. مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى‏، بحار الأنوار( ط- بيروت)، ج۴ ص۲۹۰، دار إحياء التراث العربي‏، بيروت‏، ۱۴۰۳
[۴]. قمی، شیخ عباس، مفاتیح الجنان، زیارت جامعه کبیره. انتشارات اسوه، قم، چاپ چهارم، ۱۳۷۹ش 
[۵]. قمی، شیخ عباس، منتهی الامال با کمی تلخیص، ج۲ ص ۶۷۲-۶۷۳، انتشارات هجرت، قم،۱۳۷۷ ش
[۶]. مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى‏، بحار الأنوار( ط- بيروت)، ج۵۰ ص۱۳۷، دار إحياء التراث العربي‏، بيروت‏، ۱۴۰۳















5 تشکر شده از کاربر صبا برای ارسال مفید :
بنده خطا کار خدا , عهد , آنیل , programmer , محمدELE ,



  می پسندم 4     0  4 
 
 
تعداد پسند های ( 4 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« لذت ومزه خواب و خوارک | اینجا دیگر از دست کسی کاری ساخته نیست »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 02:03 بعداز ظهر