انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » دانستنی های پزشکی » طب سنتی » انواع گوشت و مزاج آن ها / طب سنتی



انواع گوشت و مزاج آن ها / طب سنتی

انواع گوشت و مزاج آن ها به نام خدا گوشت نام یک ماده آلی است که در بدن بیشتر جانوران وجود دارد. انسان‌ها گوشت حیوانات را می‌خورند. گوشت غالبا همراه استخوان و مقداری چربی است و سرشار از پروتئین است   گوشت ها نوع مزاج درجه مصلح آهو گرم و خشك 2 سماق، گشنيز، مرزه، پختن با روغن بادام يا روغن كنجد، سكنجبين اردك گرم و خشك 2-1 پختن با ركه، كرفس، پونه، نخود، شويد، تره، دارچين، سكنجبين بز سرد و خشك   نمك، فلفل، پياز، دارچين، زيره ،ميخك، بادم، نارگيل، خرما بلدرچين گرم و خشك 2 روغن كنجد، روغن بادام، آب انار، روغن زيتون بولقمون گرم و تر   گشنيز، سماق گاو گرم و خشك   دارچين، فلفل، زنجبيل، پياز،
hk,hu ',aj , lch[ Hk ih / xf skjd


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
دوشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۵ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6235
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1186
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92888
پسند ها : 4935
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14912
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:6
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
نفر اول مسابقه
نفر اول مسابقه
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|

انواع گوشت و مزاج آن ها

به نام خدا

گوشت نام یک ماده آلی است که در بدن بیشتر جانوران وجود دارد. انسان‌ها گوشت حیوانات را می‌خورند.
گوشت غالبا همراه استخوان و مقداری چربی است و سرشار از پروتئین است
 

گوشت ها

نوع مزاج

درجه

مصلح

آهو

گرم و خشك

2

سماق، گشنيز، مرزه، پختن با روغن بادام يا روغن كنجد، سكنجبين

اردك

گرم و خشك

2-1

پختن با ركه، كرفس، پونه، نخود، شويد، تره، دارچين، سكنجبين

بز

سرد و خشك

 

نمك، فلفل، پياز، دارچين، زيره ،ميخك، بادم، نارگيل، خرما

بلدرچين

گرم و خشك

2

روغن كنجد، روغن بادام، آب انار، روغن زيتون

بولقمون

گرم و تر

 

گشنيز، سماق

گاو

گرم و خشك

 

دارچين، فلفل، زنجبيل، پياز، سكنجبين، گلپر، سير، تره تيزك، زيره

گوزن

گرم و خشك

3

سركه ، آبغوره، روغن هاي گياهي

گوساله

گرم و تر

 

گشنيز، سماق، مرزه

گوسفند

گرم و تر

 

گشنيز، سماق، مرزه

پاچه

گرم و تر

 

گلپر سركه، مرزه، زنجبيل، دارچين

جگر سفيد

گرم و تر

 

شاه زيره، خيساندن در سركه و سپس كباب نمودن، دارچين

جگر سياه

گرم و تر

 

ادويه گرم، نمك، دارچين، گشنيز، شاه زيره، سركه، كباب نمودن

قلوه

سرد و خشك

 

كباب نمودن با روغن زيتون، نمك، فلفل، دارچين، مصطكي، شاه زيره

دل

گرم و خشك

 

آويشن، زيره، فلفل، گلپر،خواباندن در روغن كنجد و بعد كباب كردن

زبان

گرم و تر

 

طبخ با سركه و يا گشنيز خشك زيره، خولنجان،مرزه

مغز

گرم و تر

 

نمك، آويشن، دارچين ،زيره، ترشي هاي طبيعي

سيرابي

سردو  خشك

 

گلپر، سركه ، مرزه، زنجبيل، دارچين

شتر

گرم و خشك

 

جوشاندن با روغن زيتون ، پختن با نمك و شويد، فلفل، سركه، زيره

شتر مرغ

گرم و خشك

4

سركه، روغن

غاز

گرم و خشك

2

آب انار، زيره، دارچين، فلفل، زنجبيل

قرقاول

گرم و خشك

2-1

سكنجبين

گنجشك

گرم و خشك

2

آب انار، ابغوره، سكنجبين ترشی، دارچين، هل

كبوتر

گرم و خشك

2-1

پختن با آبغوره يا سركه، كاسني، كرفس، سماق، شويد، تره، نخود

كبك

گرم و خشك

2

ترشي هاي طبيعي ، سكنجبين

خروس

گرم و خشك

 

سركه، ابغوره ، ورغن هاي گياهي ، ادويه گرم، سكنجبين

سار

گرم و تر

 

آب انار، آبغوره، سكنجبين ترش مزه، دارين، هل

مرغ محلي

گرم و تر

1

ادويه گرم، سكنجبين

تخم مرغ

زرده تخم مرغ گرم و سفيده آن سرد است

 

ادويه گرم، نمك

انواع ماهي

سرد وتر

1-2

پختن با دنبه يا كنجد، زنجبيل، اويشن، عسل، گلنگبين ادويه گرم

تخم ماهي

گرم و خشك

2

زنجبيل، سكنجبين

ميگو

گرم و تر

2-1

سركه، شربت انار، شاه زيره، نعناع

كباب

گرم و خشك

 

سماق، گشنيز، فلفل، سكنجبين، اطريفل

اردك:

گرم ترين پرنده اهلي بوده و غذائيت آن زياد و دير هضم و نفاخ مي باشد چاق كننده بدن، دفع كنند بادهاي گرم و تقويت كننده نيروي جنسي مي باشد. خوردن زايد آن توليد خون غليظ مي كند به جز بازو و جگر آن كه خون صالح توليد مي كند. پيه آن گرم و لطيف و ملين و محلل است. سنگدان آن دير هضم بوده ولي اگر كامل هضم شود تقويت كننده معده و احشا مي باشد. تخم اردك غليظ تر و ديرهضم تر و غذائيت آن ضعيف تر از تخم مرغ است. بهترين شكل مصرف آن شكم پر كردن ان با پياز و روغن زيتون و ادويه مصلح ان مي باشد.

تخم مرغ:

زرده نيم برشت آن صالح الكيموس، كثير الغذا، مقوي قلب و مغز و نيروي جنسي و كساني كه خون زياد از دست داده اند مي باشد. براي بيماري هاي سينه، معده، روده، كليه و مثانه مفيد است. مداومت و زياد خوردن آن باعث سنگ كليه و ايجاد بيماري هاي پوستي مي شود.

شتر مرغ:

تحليل برنده باد و برطرف كننده بلغم مي باشد. خوردن گوشت آن براي فلج،لرزش، درد مفاصل و كمر، بيماري هاي سرد و رحم مفيد بوده و خوردن روغن پيه آن براي تكلم كودكان ورفع سردي بدن نافع است. ماليدن آن به بدن وپاها باعث سرعت حركت اطفال مي شود. ديرهضم بوده و براي گرم مزاجان مضر است.

نكته:

ماليدن پيه شترمرغ به بدن باعث فرار مارها از شخص مي گردد و در صورت نزديك شدن، ماربيهوش مي گردد.

گوسفند:

موافق ترين گوشت براي مزاج انسان بوده و دل و جگر و كليه آن براي تقويت قلب و كبد و كليه انسان مفيد است. گوشت آن كثير الغذا بوده و به سرعت هضم مي شود. توليد كننده خون صالح ، تقويت كننده بدن و چاق كننده مي باشد. خوردن مداوم گوشت خالص و بدون استخوان آنكه با سركه و عسل پخته باشند فوق العاده مقوي بدن بوده، مانع غش و رفع خفقان مي شود. زياد خوردن مغز ان باعث كند ذهني و فراموشی مي شود.

گوشت گاو:

چاق كننده، تقويت كننده بدن و ديرهضم مي باشد. خون غليظ توليد كرده باعث ايجاد بيماري هاي سوداوي مانند سرطان، جذام، ورم، طحال، بيماري هاي پوستي، وسواس، سياتيك، بيماري هاي مفصلي و صعود بخارات غليظ و بد بو به قلب و مغز و هم چنين زايمان زودرس مي شود. بهترين نوع آن گوشت گاو زرد و بهترين فصل خوردن آن فصل بهار مي باشد.

ماهي:

صالح الكيموس، زودهضم، مرطوب كننده، چاق كننده شيرافزا بوده، در گرم مزاجان محرك نيروي جنسي ، مصلح خلطهاي گرم مي باشد. براي بيماري هاي ريوي، ضعف كبد و كليه درد و پيچش روده موثر است. براي سردمزاجان و مرطوبين، افرادي داراي مغز  مرطوب و معده بلغمي مضر است كه با پختن در روغن گاو يا مصرف مصلحات گرم ضرر آن برطرف مي شود. كباب روي آتش بهتر از سرخ كردن آن در روغن است. ماهي را اگر در روغن سرخ كنند باعث تشنگي شده و دير از معده دفع مي شود. آشاميدن اب بلافاصله بعد از خوردن ماهي بسيار مضر و موجب بيماري هاي مزمن مي گردد. خوردن همزمان ان با شير و تخم مرغ و گوشت حيوانات خشكي بسيار مضر است.

تخم ماهي قطع كننده بلغم بوده و براي كليه و طحال ودفع بادهاي بدن مفيد است ولي براي افراد گرم مزاج مضر است.

مرغ:

مرغ جوان محلي و جوجه آن براي چاق كردن بدن، تقويت مغز و معده هاي مرطوب، تصفيه پوست صورت و صدا مفيد است. جگر آن كثيرالغذا، چاق كننده و ديرهضم مي باشد. دربيماري هاي صفراوي و گرم ، خوردن جوجه خروس مفيد است چون چربي ان كمتر از جوجه مرغ بوده و در بدن به صفرا تبديل نمي شود.

كباب:

همه كباب ها گرم و خشك مي باشند ولي درجه آن ها بر حسب نوع گوشت، متفاوت است. همه انواع آن محرك اشتها، توليد كننده خون صالح، تقويت كننده بدن و نيروي جنسي و گرم كننده كل بدن به خصوص كليه ها بوده، براي معده هاي مرطوب و كساني كه فصد يا حجامت كرده باشند بسيار مفيد است. خوردن اب بعد از آن به خصوص بعد از كباب ماهي بسيار مضر است.

http://ravazadeh.blogfa.com
















2 تشکر شده از کاربر قمرخانم برای ارسال مفید :
ایه , امیرعلی19 ,



  می پسندم        0 

    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















امضای کاربر : قمرخانم

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
انواع گوشت و مزاج آن ها / طب سنتی
پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۳۰ بعد از ظهر نمایش پست [1]
عضو
rating
شماره عضویت : 1703
حالت :
ارسال ها : 1106
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 197
اعتبار کاربر : 5114
پسند ها : 444
تشکر شده : 0







  می پسندم        0 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
انواع گوشت و مزاج آن ها / طب سنتی
جمعه ۱۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۱ قبل از ظهر نمایش پست [2]
مدیر انجمن انجمن دفاع مقدس
rating
شماره عضویت : 1784
حالت :
ارسال ها : 3460
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 462
اعتبار کاربر : 72225
پسند ها : 2031
حالت من :  Maghzmotafaker.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (30).jpg
تشکر شده : 2670



ممنون از زحمات شما

اولش فکر کردم تا حالا طبع مواد غذایی  رو اشتباه حفظ کردم واسه همین یه سرچ زدم تا دوباره مطمئن بشم

مثلا خونده بودم که مغز طبع سرد و تر داره حالا اینجا نوشته که مغز ،گرم و تر بعد اصلاح کننده هاش»نمك(گرم خشک) ، آويشن(گرم خشک، دارچين(گرم خشک) ،زيره (خیلی گرم و خشک!!) ترشی(طبع سرد وخشک)

 مثلا جگر سیاه نوشته (
گرم و تر) حالا اصلاح کننده هاش ؛؛همون اول نوشته ادویه گرم !!!!و ....

مثلا گوشت گاو طبعش
سرد این نوشته گرم»»مصلح های این خوراکی رو هم از خوراکی های با طبع گرم نوشته 


البته فقط همین موارد توش نیست بازم هست خیلیشون متناقض هستن فقط کافیه مزاجشون رو چک کنید........

آخه یه چیزی که مثلا طبعش گرم هست واسه اصلاح از چیزی دیگه که طبع گرم داره استفاده نمیکنن وبرعکس واسه طبع سرد هم همینطور

من که متوجه نمیشم واسه چی اینطوری نوشتن!!!!!!!!!


  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : محمدELE

 
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
انواع ، گوشت ، مزاج ، آن ، ها ، طب ، سنتی ،

« این «سردی‌ات می‌کند» دقیقاً یعنی چه؟! | درمان اورژانسی : سوختگی »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 08:03 بعداز ظهر