انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
دلم گرفته از آدما ..:||:.. دلم پرواز میخواهد ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » پزشکی سلامت » تغذیه » این روزها کم خوری کنید



این روزها کم خوری کنید

این روزها کم خوری کنید هر چه به فصل گرما نزدیک‌تر می‌شویم، باید دور مصرف غذاهای سنگین‌تر و چرب‌تر را هم خط بکشیم زیرا سیستم گوارشی ما با خروج گرما از اندام‌های داخلی، ضعیف‌تر می‌شود و دیگر قدرت کافی برای هضم غذاهای سنگین نخواهد داشت.   به گزارش سلام خبر، هر چه به فصل گرما نزدیک‌تر می‌شویم، باید دور مصرف غذاهای سنگین‌تر و چرب‌تر را خط بکشیم. «همیشه در بهار دچار حساسیت و احساس پری بیش از حد می‌شوم. شنیده‌ام که توصیه طب سنتی در بهار، کم‌خوری است. می‌خواستم بدانم حالا
hdk v,cih ;l o,vd ;kdn


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:7
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت
مدال پیشرفت
 مدال پیشرفت
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|

هر چه به فصل گرما نزدیک‌تر می‌شویم، باید دور مصرف غذاهای سنگین‌تر و چرب‌تر را هم خط بکشیم زیرا سیستم گوارشی ما با خروج گرما از اندام‌های داخلی، ضعیف‌تر می‌شود و دیگر قدرت کافی برای هضم غذاهای سنگین نخواهد داشت.

 

به گزارش سلام خبر، هر چه به فصل گرما نزدیک‌تر می‌شویم، باید دور مصرف غذاهای سنگین‌تر و چرب‌تر را خط بکشیم.

«همیشه در بهار دچار حساسیت و احساس پری بیش از حد می‌شوم. شنیده‌ام که توصیه طب سنتی در بهار، کم‌خوری است. می‌خواستم بدانم حالا که کمی حجم غذایم را کمتر کرده‌ام، از این مشکلات فصلی خلاص خواهم شد‌؟»

کم‌خوری در فصل بهار، توصیه خوبی است. به‌طور کلی، با گرم‌تر شدن هوا و عبور از زمستان، اخلاط بدن کم‌کم حالتی سفت و منجمد پیدا می‌کنند. مزاج، حرارت و میزان رطوبت بدن در بهار به‌گونه‌ای تغییر می‌کند که شانس ابتلا به جوش، دمل و حساسیت را افزایش می‌دهد بنابراین، بهتر است در فصل بهار و با کاهش قدرت هضم و جذب در سیستم گوارش، ورودی بدن کم شود.

کم‌خوری در بهار باعث می‌شود بدن ما بتواند خودش را راحت‌تر با شرایط تطبیق بدهد و دچار مشکلات کمتری شود. از طرف دیگر، ورودی خوراکی‌هایی با مزاج گرم به بدن در فصل بهار باید به حداقل ممکن برسد. بهتر است در فصل بهار از مصرف ادویه‌های فراوان ‌همراه غذا که معمولا دارای مزاج گرمی هستند، پرهیز کنید.

هر چه به فصل گرما نزدیک‌تر می‌شویم، باید دور مصرف غذاهای سنگین‌تر و چرب‌تر را هم خط بکشیم زیرا سیستم گوارشی ما با خروج گرما از اندام‌های داخلی، ضعیف‌تر می‌شود و دیگر قدرت کافی برای هضم غذاهای سنگین نخواهد داشت.

به‌همین دلیل در بهار و تابستان، بیشتر از پاییز و زمستان با حس پری بیش از حد و مشکلات گوارشی ناشی از آن مانند نفخ و ریفلاکس مواجه می‌شوید. توصیه ما در فصل بهار و تابستان، همواره مصرف غذاهای سبک و خنک و پرهیز از مصرف غذاهای چرب و پرادویه است.

هفته نامه سلامت















10 تشکر شده از کاربر صبا برای ارسال مفید :
حریم قدس , محمدELE , یازهرااا , پسرآفتاب , یاسمن , بانوی آفتاب , سکوت , سید یزدان , کوثر , الما ,



  می پسندم 5     0  5 
 
 
تعداد پسند های ( 5 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :6 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  2. پسندها :2 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  3. پسندها :2 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  4. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
این روزها کم خوری کنید
چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ بعد از ظهر نمایش پست [1]
بانو
rating
شماره عضویت : 1047
حالت :
ارسال ها : 978
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 138
اعتبار کاربر : 23972
پسند ها : 1433
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (18).jpg
تشکر شده : 1000



از ابین خورشت ها دوتاش هستن ک برای فصل بهار توصیه میشن
یکی خورشت آلو
یکی هم خورشت چغاله بادام
به به


  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : یاسمن









 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
این روزها کم خوری کنید
پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ قبل از ظهر نمایش پست [2]
بانو
rating
شماره عضویت : 1310
حالت :
ارسال ها : 3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 431
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 74079
پسند ها : 5100
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (2).gif
تشکر شده : 6163



نوشته شده توسط : صبا »




  می پسندم 6     0  6 
 
 
تعداد پسند های ( 6 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : بانوی آفتاب

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
این روزها کم خوری کنید
پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ بعد از ظهر نمایش پست [3]
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من



نوشته شده توسط : بانوی آفتاب »
نوشته شده توسط : صبا »


چی شده ابجی افتاب


  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
این روزها کم خوری کنید
پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ بعد از ظهر نمایش پست [4]
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من



نوشته شده توسط : یاسمن »
از ابین خورشت ها دوتاش هستن ک برای فصل بهار توصیه میشن
یکی خورشت آلو
یکی هم خورشت چغاله بادام
به به
اجی خورشت چغاله بادام چیه؟


  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
این روزها کم خوری کنید
پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۵ بعد از ظهر نمایش پست [5]
بانو
rating
شماره عضویت : 1047
حالت :
ارسال ها : 978
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 138
اعتبار کاربر : 23972
پسند ها : 1433
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (18).jpg
تشکر شده : 1000



نوشته شده توسط : صبا »
نوشته شده توسط : یاسمن »
از ابین خورشت ها دوتاش هستن ک برای فصل بهار توصیه میشن
یکی خورشت آلو
یکی هم خورشت چغاله بادام
به به
اجی خورشت چغاله بادام چیه؟


از بین میوه های نارس فقط چغاله بادام توصیه شده علاوه بر این که خامش خشمزه است خورشتشم خوبه
خورشت ریواس و کنگرم برای الان مناسبه  کلا از این علف ملفای بهاری زیاد استفاده کنید



مواد لازم:
چغاله بادام :             500 گرم
گوشت خورشی :       700 گرم
نعنای تازه :               150 گرم
جعفری تازه :             350 گرم
پیاز بزرگ :                 2 عدد
زردچوبه :                  1 قاشق چایخوری
آب لیموترش / آب غوره : 1/2 فنجان
نمک و فلفل :             به میزان لازم
روغن :             به مقدار لازم


طرز تهییه:

ابتدا پیازهای خلال شده را داخل روغن بریزید و سرخ کنید. هنگام درست کردن پیازداغ، زردچوبه را هم اضافه کنید.قطعات گوشت خورشی را نیز به همراه چغاله ها که چوب انتهای آنها گرفته شده است، به پیاز داغ اضافه کنید و با هم تفت دهید. بعد از مرحله تفت دادن،4 لیوان آب در قابلمه بریزید. نمک و فلفل را نیز به مقدار لازم اضافه کنید.حالا شعله اجاق گاز را کم کرده و بگذارید تا مواد خورش آرام آرام بپزند. پخت چغاله نیز مانند پخت گوشت به زمان زیادی نیاز دارد . در فاصله پخت گوشت و چغاله، نعنا و جعفری را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. بعد از آنکه گوشت خورش نیم پز شد، مخلوط نعنا و جعفری سرخ شده را به آن اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد. سپس زمانی تقریبا حدود یک ربع تا نیم ساعت پیش از سرو غذا چاشنی ترشی را اضافه کنید. این چاشنی با توجه به ذائقه شما می تواند آب لیموترش یا آب غوره باشد. پس از آنکه ترشی آب لیمو یا آب غوره خورش را مزه دار کرد، آن را به همراه پلو سرو کنید


 منبع نمناک

با مرغم میشه درست کرد ولی با گوشت بهتره (گوشت گوسفندی تازه قسمت دستش بهترین نوع گوشت هست)
ما سبزی توش نمیریزم توصیه میکنم  ب جاش زرشک سیا اضافه کنید و کمی رب گوجه

بهتره چغاله ها رو از همون اول اضافه نکنید  ی کمی زمان بهش بدین


ویرایش ارسال توسط : یاسمن
در تاریخ : پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۶ بعد از ظهر



  می پسندم        0 
















امضای کاربر : یاسمن









 
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
این ، روزها ، کم ، خوری ، کنید ،

« وجود سم مرگبار در چیپس | گوشت و لبنیات را با هم مصرف نکنید »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 06:18 بعداز ظهر