آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ بعد از ظهر
|
|||||||||||||||
بانو
![]()
شماره عضویت :
1001
حالت :
![]()
ارسال ها :
4221
محل سکونت : :
DAMAVAND
جنسیت :
![]()
تعداد بازدیدکنندگان :
273
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
69947
پسند ها :
5815
تشکر شده : 6939
وبسایت من :
وبسایت من
|
هر چه به فصل گرما نزدیکتر میشویم، باید دور مصرف غذاهای سنگینتر و چربتر را هم خط بکشیم زیرا سیستم گوارشی ما با خروج گرما از اندامهای داخلی، ضعیفتر میشود و دیگر قدرت کافی برای هضم غذاهای سنگین نخواهد داشت.
![]() «همیشه در بهار دچار حساسیت و احساس پری بیش از حد میشوم. شنیدهام که توصیه طب سنتی در بهار، کمخوری است. میخواستم بدانم حالا که کمی حجم غذایم را کمتر کردهام، از این مشکلات فصلی خلاص خواهم شد؟» کمخوری در فصل بهار، توصیه خوبی است. بهطور کلی، با گرمتر شدن هوا و عبور از زمستان، اخلاط بدن کمکم حالتی سفت و منجمد پیدا میکنند. مزاج، حرارت و میزان رطوبت بدن در بهار بهگونهای تغییر میکند که شانس ابتلا به جوش، دمل و حساسیت را افزایش میدهد بنابراین، بهتر است در فصل بهار و با کاهش قدرت هضم و جذب در سیستم گوارش، ورودی بدن کم شود. کمخوری در بهار باعث میشود بدن ما بتواند خودش را راحتتر با شرایط تطبیق بدهد و دچار مشکلات کمتری شود. از طرف دیگر، ورودی خوراکیهایی با مزاج گرم به بدن در فصل بهار باید به حداقل ممکن برسد. بهتر است در فصل بهار از مصرف ادویههای فراوان همراه غذا که معمولا دارای مزاج گرمی هستند، پرهیز کنید. هر چه به فصل گرما نزدیکتر میشویم، باید دور مصرف غذاهای سنگینتر و چربتر را هم خط بکشیم زیرا سیستم گوارشی ما با خروج گرما از اندامهای داخلی، ضعیفتر میشود و دیگر قدرت کافی برای هضم غذاهای سنگین نخواهد داشت. بههمین دلیل در بهار و تابستان، بیشتر از پاییز و زمستان با حس پری بیش از حد و مشکلات گوارشی ناشی از آن مانند نفخ و ریفلاکس مواجه میشوید. توصیه ما در فصل بهار و تابستان، همواره مصرف غذاهای سبک و خنک و پرهیز از مصرف غذاهای چرب و پرادویه است. هفته نامه سلامت
می پسندم 5 0 5 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||||||||||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۴۸ بعد از ظهر
![]() |
|||
بانو
![]()
شماره عضویت :
1047
حالت :
![]()
ارسال ها :
978
جنسیت :
![]()
تعداد بازدیدکنندگان :
138
اعتبار کاربر :
23972
پسند ها :
1433
تشکر شده : 1000
|
از ابین خورشت ها دوتاش هستن ک برای فصل بهار توصیه میشن
یکی خورشت آلو یکی هم خورشت چغاله بادام به به ![]() می پسندم 1 0 1 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۵ قبل از ظهر
![]() |
|||
بانو
![]()
شماره عضویت :
1310
حالت :
![]()
ارسال ها :
3265
جنسیت :
![]()
تعداد بازدیدکنندگان :
431
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
74079
پسند ها :
5100
تشکر شده : 6163
|
می پسندم 6 0 6 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ بعد از ظهر
![]() |
|||
می پسندم 2 0 2 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ بعد از ظهر
![]() |
|||
نوشته شده توسط : یاسمن » از ابین خورشت ها دوتاش هستن ک برای فصل بهار توصیه میشن اجی خورشت چغاله بادام چیه؟یکی خورشت آلو یکی هم خورشت چغاله بادام به به ![]() ![]() می پسندم 2 0 2 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۵ بعد از ظهر
![]() |
|||
بانو
![]()
شماره عضویت :
1047
حالت :
![]()
ارسال ها :
978
جنسیت :
![]()
تعداد بازدیدکنندگان :
138
اعتبار کاربر :
23972
پسند ها :
1433
تشکر شده : 1000
|
نوشته شده توسط : صبا » نوشته شده توسط : یاسمن » از ابین خورشت ها دوتاش هستن ک برای فصل بهار توصیه میشن اجی خورشت چغاله بادام چیه؟یکی خورشت آلو یکی هم خورشت چغاله بادام به به ![]() ![]() از بین میوه های نارس فقط چغاله بادام توصیه شده علاوه بر این که خامش خشمزه است خورشتشم خوبه ![]() ![]() خورشت ریواس و کنگرم برای الان مناسبه ![]() ![]() ![]() ![]() مواد لازم: چغاله بادام : 500 گرم گوشت خورشی : 700 گرم نعنای تازه : 150 گرم جعفری تازه : 350 گرم پیاز بزرگ : 2 عدد زردچوبه : 1 قاشق چایخوری آب لیموترش / آب غوره : 1/2 فنجان نمک و فلفل : به میزان لازم روغن : به مقدار لازم طرز تهییه: ابتدا پیازهای خلال شده را داخل روغن بریزید و سرخ کنید. هنگام درست کردن پیازداغ، زردچوبه را هم اضافه کنید.قطعات گوشت خورشی را نیز به همراه چغاله ها که چوب انتهای آنها گرفته شده است، به پیاز داغ اضافه کنید و با هم تفت دهید. بعد از مرحله تفت دادن،4 لیوان آب در قابلمه بریزید. نمک و فلفل را نیز به مقدار لازم اضافه کنید.حالا شعله اجاق گاز را کم کرده و بگذارید تا مواد خورش آرام آرام بپزند. پخت چغاله نیز مانند پخت گوشت به زمان زیادی نیاز دارد . در فاصله پخت گوشت و چغاله، نعنا و جعفری را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. بعد از آنکه گوشت خورش نیم پز شد، مخلوط نعنا و جعفری سرخ شده را به آن اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد. سپس زمانی تقریبا حدود یک ربع تا نیم ساعت پیش از سرو غذا چاشنی ترشی را اضافه کنید. این چاشنی با توجه به ذائقه شما می تواند آب لیموترش یا آب غوره باشد. پس از آنکه ترشی آب لیمو یا آب غوره خورش را مزه دار کرد، آن را به همراه پلو سرو کنید منبع نمناک با مرغم میشه درست کرد ولی با گوشت بهتره (گوشت گوسفندی تازه قسمت دستش بهترین نوع گوشت هست) ![]() ما سبزی توش نمیریزم توصیه میکنم ب جاش زرشک سیا اضافه کنید و کمی رب گوجه ![]() بهتره چغاله ها رو از همون اول اضافه نکنید ی کمی زمان بهش بدین ![]()
ویرایش ارسال توسط : یاسمن
در تاریخ : پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۶ بعد از ظهر می پسندم 0
|
|||
![]() ![]() |
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
این ، روزها ، کم ، خوری ، کنید ، |
|