انجمن یاران منتظر

ختم قرآن

طرح هدیه صلوات

آخرین ارسال ها
کیا هنوز سر میزنن اینجا؟ ..:||:.. ثبت خاطرات اولین حضور در چت روم یاران منتظر ..:||:.. بعد از چهار سال سلام ..:||:.. «خانواده‌ای به وسعت ایران؛ چهاردهمین سالگرد انجمن یاران منتظر مبارک» ..:||:.. نبرد موعود در راه است ..:||:.. ترور و اغتشاشات به روایتی دیگر ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. ◄اصطلاحات انگلیسی + تصویر► ..:||:.. برای شادی روح دخترم صلوات ..:||:.. دلتنگند... ..:||:..

نوار پیام ها
( سینا : یاران! شتاب کنید ، قافله در راه است . می گویند که گناهکاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهکاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم ? نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... ?اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... ? مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها

اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .

انجمن یاران منتظر » ادعیه ها و مناجات » دعــــــــــــــا » ستایش...

ستایش...

... ستایش خدایی که می خوانمش وپاسخم دهد ... وستایش خدای را که می خوانم اورا عطایم کند واگرچه ، بخل ورزم هنگامی که از من چیزی خواهد... وسپاس خدای را که هر گاه برای حاجتی خواهم ، اورا ندا کنم وهر زمان بخواهم برای راز ونیاز بدون واسطه با او خلوت کنم واو حاجتم را برآورد... ...خدایا مرا توبه ده تا نافرمانیت نکنم والهام کن به من کار خیر وعمل به آن را وترس از تورا شب وروز تا زنده ام داری ای پروردگار جهانیان . خدایا!من هر وقت که گفتم آماده ومهیا شدم
sjhda...

امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 1713
حالت :
اعتبار کاربر : 40235
پسند ها : 563
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (3).jpg

مدال ها:2
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت
کاربران برتر
کاربران برتر

|

... ستایش خدایی که می خوانمش وپاسخم دهد ...
وستایش خدای را که می خوانم اورا عطایم کند واگرچه ،
بخل ورزم هنگامی که از من چیزی خواهد...

وسپاس خدای را که هر گاه برای حاجتی خواهم ، اورا ندا کنم
وهر زمان بخواهم برای راز ونیاز بدون واسطه با او خلوت کنم واو حاجتم را برآورد...

...خدایا مرا توبه ده تا نافرمانیت نکنم والهام کن به من کار خیر وعمل
به آن را وترس از تورا شب وروز تا زنده ام داری ای پروردگار جهانیان .

خدایا!من هر وقت که گفتم آماده ومهیا شدم وایستادم برای نماز در برابرت وتو را راز گفتم ،
افکندی بر من خواب خفیفی در وقت نماز وربودی از دلم حال مناجات را...

آقایم شاید از درگاهت مرا راندی واز خدمت به دور کردی
یا شاید که مرا دیدی که سبک شمارم حقت را پس دورم کردی ،
یا شاید دیدی روگردانم از تو ، یا شاید یافتی مرا در مقام دروغ گویان ودورم انداختی ،
یا شاید دیدی شکر گذار نعمت هایت نیستم ،

شاید دیدی از غافلانم پس در رحمتت ناامیدم کردی.
یا شاید دیدی که هم انس مجالس بیهودگانم ومرا با آنها گذاشتی
یا شاید دوست نداشتی دعایم را که بشنوی پس دورم کردی ،
یا شاید به جرم من  وگناهم کیفرم دادی ،
یا شاید به کم شرمیم از تو مجازاتم کردی پس اگر بگذری.....

پروردگارا ! چه دور است که گذشت داری از گناهکاران پیش از من
زیرا کرمت ای پروردگار برتر است از مکافات مقصران ...

خدایا ! فضلت وسیعتر وبزرگتر از نظر بردباری از اینکه مقایسه کسی مرا با کردارم یا بلغزانی
مرا به خطایم ومن چه کسی هستم ای آقایم؟؟!! و چه اهمیتی دارم ؟!

ببخش مرا به فضلت ای آقایم وبرسان بر من آمرزشت وبپوش 
مرا به پرده پوشیت وبگذر از سرزنشم با آبرویت ای آقایم!!

منم کودکی که پروریدی ونادانی بودم که تعلیم دادی مرا ومنم گمراهی که هدایتش کردی
ومنم پستی که بلندش کردی ، ومنم ترسانی که آسوده اش ساختی وگرسنه ای که سیرش کردی
وتشنه ای که سیرابش کردی وبرهنه ای که پوشیدی او را وفقیری که بی نیازش کردی
وناتوانی که نیرویش دادی و خواری که عزیزش نمودی وبیماری که اورا شفا دادی ...
وگناهکاری که مستورش ساختی و خطا کاری که از او در گذشتی ...

منم ای پروردگار آنکه شرمت نکرد در  خلوت ، ورعایت نکرد در آشکار ،
منم صاحب ما جرای بزرگ  ومنم که بر آقای خود جسارت کرده، منم که نافرمانی کرده جبار آسمان را ...
منم که مهلتم دادی و به خود نیامدم وبر من پوشیدی اما من شرم نکردم
وکردارم نافرمانی بود واز حدّ گذراندم وساقط کردی مرا از چشمت وباک نداشتم به بردباری خود .

مهلتم دادی و به پرده خود مرا پوشاندی تا گویا غافل نمودی مرا
واز عقوبت های نافرمانیم وبرکنارم کردی تا گویا تو از من شرم داری.

خدایا !نافرمانیت نکردم که هنگام نافرمانی ...
ولی خطایی رخ داده وحیله کرده برایم نفسم وهوایم غالب گشته
وبدبختیم به من کمک کرده وپرده پوشی تو مغرورم ساخته
تا من در نافرمانی وخلاف تو کوشش کردم 
 اکنون کیست که از عذابت مرا کمک کند؟!

خدایا ! اگر در بندم کنی به قیدها، وباز داری از من لطف خود را از میان حاضران
ودستور دهی به جهنم برند مرا وحائل کنی میان من ونیکان ،

قطع نکنم امیدم از تو وبر نگردانم امیدم را از گذشت تو.

4 تشکر شده از کاربر روزهای سخت 01 برای ارسال مفید :
محمدELE , ye adam , جوادالائمه , ,

می پسندم 2     0  2 

تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

امضای کاربر : روزهای سخت 01

گزارش پست !

امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

« التماس دع از دل های پاک یاران منتظر | راس ساعت23 امشب دعای فرج(سراسرکشور) »

انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان

هم اکنون 10:00 پیش از ظهر