آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۵ بعد از ظهر
|
|||||||
بانو
![]()
شماره عضویت :
499
حالت :
![]()
ارسال ها :
4733
محل سکونت : :
حریم قدس
جنسیت :
![]()
تعداد بازدیدکنندگان :
1108
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
74582
پسند ها :
4202
تشکر شده : 5426
|
![]() الان فصل زردالو ومربای زردالو جزو خوش عطرترین وخوشمزه ترین مرباهاست /دستور پخت مربا رو میزارم استفاده کنین
مواد لازم:
زردآلو 1 کیلوگرم، شکر1 – 1.5 کیلوگرم، آب 1-2 لیوان در صورت لزوم، جوهر لیمو 4/3 قاشق چایخوری
طرز تهیه:زردآلو ها را پس از شستن از خط وسط برش زده و هسته آنرا در می آوریم و شکر را لابلای آن می پاشیم ومی گذاریم چند ساعت در یخچال بماند . در صورتی که زردآلو آبدار باشد و کاملاً آب انداخته باشد ، زردآلوها را با یک کفگیر از مایع شکر خارج می نماییم ، و محلول آب وشکر را روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود ، سپس زردآلوها را در این مایه ریخته وشعله را خاموش می نماییم . ظرف مربا را در جایی می گذاریم تا سریع خنک شود ، 24ساعت مربا را در یخچال می گذاریم و روز بعد مجدداً زردآلوها را از مایع خارج نموده و شهد را می گذاریم تا بجوشد و جوهر لیمو را اضافه می نماییم از زمان جوش اجازه میدهیم 5 دقیقه بجوشد، سپس زردآلوها را مجدداً در مایع ریخته ، 1 دقیقه می جوشانیم ومجدداً مربا را سریع سرد نموده ، در یخچال می گذاریم . پس از سرد شدن در ضورتی کهغلظت مربا کافی نباشد روز بعد یکبار دیگر این کار را تکرار می کنیم . در این روش میوه های زرد آلو کاملاً زنده و بدون له شدگی و بسیار زیبا و خوشمزه باقی می مانند. اگر زردآلوها آبدار نباشند و با شکر آب نیندازند مقدار یک تا دو لیوان آب روی آن می ریزیم و همه مراحل بالا را انجام می دهیم . نوش جان
می پسندم 2 0 2 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||
![]() ![]() |
|
اطلاعات نویسنده |
![]()
شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۰۸ بعد از ظهر
![]() |
|||
عضو
![]()
شماره عضویت :
2275
حالت :
![]()
ارسال ها :
658
محل سکونت : :
shomal
جنسیت :
![]()
تعداد بازدیدکنندگان :
71
اعتبار کاربر :
16029
پسند ها :
357
تشکر شده : 192
|
به به دثرشم هست یا ژله اش باید خوشمزه باشه
می پسندم 0
|
|||
![]() ![]() |
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
طرز ، تهیه ، مربای ، زردالو ، |
|