| آخرین ارسال ها |
| نوار پیام ها |
|
مدیریت پیام ها |
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
| اطلاعات نویسنده |
شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۴۱ قبل از ظهر
|
|||||
|
??????????????????????????
✳️خاطره چادری شدنِ یکی از اعضای کانال تلگرام ?دخترانِ زهــــرایـــی، پسرانِ حـسینی?، بنام??
?مریم (فاطمه۲۸)? سلام از وقتی که یادم میاد مادرم و مادربزرگم و خواهرم چادری بودن? خصوصا مادربزرگم خیلی اهمیت می داد به حجاب حتی یادمه منو بیشتر از دختر خالم دوست داشت? چون چادری بودم? واقعیتش دختر خالم همیشه حسودیش می شد? منم خیلی دوست داشتم چادری بشم چون فک می کردم چادر سرم کنم بزرگ و با ارزش می شم? از مادرم خواهش کردم برام چادر بخره? مادرم هم می گفت هم کلاسی هات هیچ کدوم چادر ندارن اخه اون موقع عرف نبود هم سن و سال های من چادر داشته باشنه? برای همین امروز فردا می کرد☹️ منم فک کردم گفتم چیکار کنم که اینها مجبور بشن برام چادر بخرن? یک روز که می خواستم برم مدرسه یهو به سرم زد چادر رنگی که قبلا برام خریده بودن سرم کنم? سریع چادر تو کیفم کردم و رسیدم دم در چادر سرم کردم رفتم مدرسه? چادر رنگیش هم سرمه ای بود با گلبرگ های درشت بعضی از بچه ها مسخرم کردن? با چادر اومده مدرسه و بهم می گفتن نه نه بزرگ و می خندیدن? من برام مهم نبود یک هفته همینجوری با چادر رنگی مدرسه رفتم? مامانم دیده بود یک روز که رفته بود شهر وقتی برگشت بهم گفت برات چیزی خریدم که می دونم خیلی خوشحال می شی? وقتی چادر مشکی از کیفش در اورد و دیدم انگار دنیا رو بهم دادن? بدو بدو رفتم خونه خیاط تا برام بدوزتش? یادم قدم هم کوتاه بود و نصف چادر باید دستم می گرفتم? من اولین دختری بودم تو فامیل که خودم چادر انتخاب کردم و کسی بهم پیشنهاد نداد? حالا که فک می کنم چادر واقعا منو بزرگ و باارزش کرده بود? چون واقعا دید همه خصوصا برادرم نسبت به من عوض شده بود و اگرمی خواستن به کسی حجاب پیشنهاد بدن می گفتن ببین مریم و... خدای خوبم ازت سپاسگزارم به خاطر این موهبتی که به من دادی??? ?????????????????????????? #خاطره_چادری_شدن
#چادری_شدن_مریم_فاطمه28
#چیشد_چادری_شدم1
dokhtaran_zahrai313@
ویرایش موضوع توسط : زهرایی
در تاریخ : شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۰۸ قبل از ظهر می پسندم 4 0 4 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||||
|
|
|||||
| اطلاعات نویسنده |
شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ ۰۹:۱۲ بعد از ظهر
[1]
|
|||
|
بانو
شماره عضویت :
499
حالت :
حریم قدس
1143
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
74683
پسند ها :
4202
|
احسنت به فاطمه خانم /ان شا الله خانم فاطمه زهرا(س) نگهبان ونگهدار ایشون باشن وعاقبت بخیر بشن ان شا الله .ممنون خواهر زهرایی عالی بود
![]() می پسندم 0
|
|||
|
|
|||
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|
برچسب ها
|
| فاطمه28 ، چادری ، شدنه ، خاطره ، چیشد زهرایی شدم ، چیشد که چادری شدم ، دعوت بدونه کارت ، از لاک جیغ تا خدا ، |
|
|