| آخرین ارسال ها |
| نوار پیام ها |
|
مدیریت پیام ها |
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
| اطلاعات نویسنده |
جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ بعد از ظهر
|
|||||||
|
??????????????????????????
✳️خاطره چادری شدنِ یکی از اعضای کانال تلگرام ?دخترانِ زهــــرایـــی، پسرانِ حـسینی?، بنام??
?فاطمه.ا?
سلام به همهی دوستان?????
میخوام خاطره ای تعریف کنم که حدوداً مربوط میشه به پنج سال پیش؛ روزی که خانواده گفت که بهتره چادر سر بزنی???
درسته نگفتن باید ولی ته دلشون میخواستن چادری شم.
منم به اجبار برای اینکه راضی نگهشون دارم چادر سر میزدم.?
خیلی از دوستام چادری نبودن به خاطر همین وقتی تو راهی یا جایی میدیدمشون خودمو پنهون میکردم که با نگاه های چپکی اونها اذیت نشم.??
یه روز منو چند نفر از دوستام قرار گذاشتیم بریم خرید.??
سر قرار دوستامو با یه تیپ خیلی محرک و آرایش غلیظ دیدم، من که یه دختر بودم دوست داشتم هی نگاشون کنم حالا چه برسه به یه پسر.?
توی راه خیلی خجالت میکشیدم که از بینشون منم که فقط چادری ام.?بالاخره رفتیم به یه بوتیک که فروشندش یه آقای جوونی بود.
دوستام هی حرکات لوس و بچگانه از خودشون نشون میدادن و راه رو برای صمیمی تر شدن فروشنده باز گذاشتن تا فروشنده خیلی راحت بهشون بگه :خانومی اینی که برداشتی باهاش خوب تیکه ای میشی جیگری.?
اونام هی ریز ریز میخندیدن . من که دختر مغروری بودم☺️ واصلاً دوست نداشتم با من یه چنین رفتاری بشه.
نتونستم اونجارو تحمل کنم ،با اینکه نمیخواستم حجابم چادر باشه ولی. میخواستم حجاب اخلاقیم از صد تا حجاب برتر باشه?
تو همین فکرا بودم که یهو فروشندهه میاد سمتم و بطور خیلی محترمانه بهم میگه شما انتخابتونو نکردید؟ چیشد ?
این چرا انقدر مودب شد؟? طرز رفتارش با من مثل این بود که داره با یه بالا دستی ، رئیسی چیزی صحبت میکنه. دوستام هم چشاشون گشاد شد و همینطور زل زده بودن به من (کیه که از رفتار محترمانه که نسبت بهش میشه خوشش نیاد!?)
تو راه برگشت به دخترای چادری که تاحلا بهشون توجهی نمیکردم ، توجه کردم چقدر چادر بهشون میومد?.چقدر ناز شده بودن? ، اصلا به دلم نشست?
به نظرم خیلی شیک تر به نظر میومدن .عجیب بود که چرا تا حالا بهش دقتی نکرده بودم?
حالا احساس غرور میکردم و میکنم ☺️
سر آخر میخوام بگم که ظاهر به مرور در باطن ما تجلی میشه و چه خوبه اگر ظاهری آراسته داشته باشیم?
و دعا میکنم پوششمون با رفتارمون متناسب باشه ?
??????????????????????????
#خاطره_چادری_شدن_فاطمه_ا
#چیشد_که_چادری_شدم5
dokhtaran_zahrai313@ ابجی های عزیز که خاطره چادری شدن دارند خصوصی من بفرستند تا در کانال و انجمن درج بشه. اجرتون با حضرت زهرا (س) شاید گذشته شما وضعیت الان دوستتون باشه و خاطرتون تلنگری بشه برای دوستتون ![]()
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||||||
|
|
|||||||
| اطلاعات نویسنده |
جمعه ۲۵ فروردین ۱۳۹۶ ۰۵:۰۴ بعد از ظهر
[1]
|
|||
|
بانو
شماره عضویت :
499
حالت :
حریم قدس
1143
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
74683
پسند ها :
4202
|
خــُــدا مــــی خـــوآســـــت ..
بـــــهـ تـــــو بــــآل وُ پــَـــر بـــدَهـــَــد !!
گــُــفـــــت :
چـــشـــمــَـــت مــــی زَنـــَــنــــــد !!!!
چــــــآدُر دآد
قدرش را بدان!هدیه خدا خیلی قیمتی استـــــ ...
![]() ![]() می پسندم 0
|
|||
|
|
|||
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|
برچسب ها
|
| از لاک جیغ تا خدا ، با دعوت بدونه کارت ، خاطره چادری شدن ، چیشد چادری شدم ، چیشد زهرایی شدم ، خاطره ، چادری ، شدن5 ، فاطمه_ا ، |
|
|