| آخرین ارسال ها |
| نوار پیام ها |
|
مدیریت پیام ها |
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
| اطلاعات نویسنده |
پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۸ قبل از ظهر
|
|||||||
|
??????????????????????????
✳️خاطره چادری شدنِ یکی از اعضای کانال تلگرام ?دخترانِ زهــــرایـــی، پسرانِ حـسینی?، بنام??
?فاطمه.ح?
به نام خالق یکتا?
بهم گفتن چادر دست و پا گیر است...راست میگفتند: دست و پای بی بندو باری را میگیرد...
سلام فاطمه هستم.?
من در یک خانواده ای بزرگ شده ام که به اعتقادات مذهبی پایبندند☺️
خب من از ۱۳ سالگی چادری شدم ولی نه قرص و محکم.
یعنی بایه تلنگر شُل میشدم?
وقتی به سن بیست سالگی رسیدم و لذتها و رنگهای دنیارو که میدیدم چادرو مانع خودم میدیدم و با درآوردن اون احساس لذت میکردم ?
میخواستم از جوونیم لذت ببرم و خوشیا رو تجربه کنم☹️
ولی نگاه شماتت بار اطرافیا و طعنه و کنایه هاشون مثل نیش عقرب بود.?
عذاب وجدان هم داشتم که مردم با دید بدی بهم نگاه میکنن?
خلاصه:...
تااینکه یک مشکل خیلی بزرگ به سراغم اومد و چسبیدم به خدا?
( اِذَا مَسَّکُمُ الْضُّرُّ فَاِلَیهِ تَجْئَرون
آیه ۵۳ سوره نحل)
چقدر زیبا سخن میگوید خدایم? « زمانی که مشکلی به سراغتان میآید به درگاه خدا زجه و فریاد میزنید»
خدا به منه گنهکار نگاه کرد...دستمو گرفت و کمکم کرد که بایستم?
گفتنش قابل وصف نیست!!!
با خودم گفتم وقتی خدا انقدر به بندگان گنهکارش لطف و مرحمت داره پس چرا ما جبران نکنیم؟؟؟؟
اگه یروز پیر شدم و بچهام بهم گفتن از جوونیت چطور استفاده کردی چی بگم؟؟؟?
مگه تا حالا که رنگ و لعاب دنیارو دیدم به کجا رسیدم که بخوام این راهو ادامه بدم؟؟?
به قول دوستم که میگفت من تجربه ی همه ی خوشیهارو داشتم پس بذار راه خداروهم امتحان کنم?
ولی عجب راهیه راه خدا☺️هرچی بیشتر غرقش میشی بیشتر لذت میبری ازین راه☺️
با یه بسم الله راهمو انتخاب کردم.?
اول از چادر شروع کردم.گفتم خدایا کمکم کن بیشترازین قطره ی اشک امام زمانم نباشم..?.کمکم کرد...
بعد با نمازهای اول وقتم شروع کردم...گفتم:
رَبّنا لا تُزِغ قلوبنا بعد اِذ هدیتَنا و هَب لَنا من لَدُنکَ رَحمه انّکَ انتَ الوهاب.... پروردگارا دلهایمان را پس ازانکه هدایتمان کردی نلغزان و مارا از نزد خود رحمتی ببخشای همانا که تو بسیار بخشنده ای* آل عمران آیه 8*
بازم کمکم کرد...?
بعدازون با قرآن انس گرفتم...گفتم :
وَما لَنا اَلّا نَتَوَکَّلَ علی الله و قَد هَدَئنا سُبُلَنا... و چرا بر خدا توکل نکنیم و حال آنکه مارا به راه هایمان رهبری کرده است?؟؟؟.*سوره ابراهیم آیه ی 12* ...
بازم بلندم کرد....
تا جایی که الان از فــرش به عــرش الــهـی رسیدم و با کمک خـــدا حـــــافــــظ قسمتی از قـــــرآن کـــریـــم شده ام?
دوستان عزیزم
خواهرای گلم! هیچوقت برای برگشتن به درگاره الهی دیر نیست. هیچوقت...
خدارو بخاطر این نعمت بزرگ شکر کنیم...چادری شدن ما به جامعه هم خیلی کمک میکنه?
خداوند میفرمایند:
وَاِذ تـاَذّنَ رَبُّکُم لَئِن شَکَرْتُم لَاَزیدَنّکم...
و زمانی که پروردگارتان اعلام کردکه اگر واقعا سپاسگزاری کنید البته نعمت شمارو افزون خواهم داد☺️
آیه ی 7سوره ابراهیم.
در پناه قرآن باشید
یا علی
??????????????????????????
#خاطره_چادری_شدن_فاطمه_ح
#چیشد_که_چادری_شدم11
dokhtaran_zahrai313@
می پسندم 0
|
||||||||
|
|
|||||||
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|
|