انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
دلم گرفته از آدما ..:||:.. دلم پرواز میخواهد ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » روانشناسی » مسائل گوناگون » برخی اقدامات مناسب در برخورد با نوجوانان



برخی اقدامات مناسب در برخورد با نوجوانان

ا والدین و مربیان باید با شناخت ویژگی های این دوره  و با انتخاب بهترین راه حلهای شرائطی فراهم آوریم  تا هم به خوبی دریابیم که بسیاری از رفتار آنها غیر طبیعی نیستند و از واکنش های طبیعی این دوره از زندگی هستند و هم مانع از بروز عکس العملهای نگران کننده آنها شویم. مثلا اگر بدانیم نصیحت کردن در برخی از موارد نه تنها کمک به حل مسئله آنها نمی کند بلکه باعث برانگیختگی وی و اثر منفی بدنبال دارد بجای نصیحت کردن از روش یادآوری مسئولیتهای
fvod hrnhlhj lkhsf nv fvo,vn fh k,[,hkhk


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ قبل از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 391
حالت :
ارسال ها : 14
محل سکونت : : شيراز
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 14
اعتبار کاربر : 30
پسند ها : 2
تشکر شده : 17


مدال ها:1
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت

|


ا والدین و مربیان باید با شناخت ویژگی های این دوره  و با انتخاب بهترین راه حلهای شرائطی فراهم آوریم  تا هم به خوبی دریابیم که بسیاری از رفتار آنها غیر طبیعی نیستند و از واکنش های طبیعی این دوره از زندگی هستند و هم مانع از بروز عکس العملهای نگران کننده آنها شویم. مثلا اگر بدانیم نصیحت کردن در برخی از موارد نه تنها کمک به حل مسئله آنها نمی کند بلکه باعث برانگیختگی وی و اثر منفی بدنبال دارد بجای نصیحت کردن از روش یادآوری مسئولیتهای وی استفاده می کنیم.



استفاده از روش تغافل ( نادیده گرفتن): از موثر ترین روش های تربیتی در این دوره «تغافل» است. یعنی مسائل و مشکلات آنان را بزرگ نکنیم که در وی ایجاد وحشت و آشفتگی کنیم و یا او را دائما به خاطر رفتارهایش سرزنش نکنیم.  



ایفای نقش راهنمایی بجای دستور دادن: برای حل مسائل نوجوانان باید از خودشان استفاده نماییم باید این واقعیت را بداند نخستین مسئول حل مشکلات او، خودش است و برای حل آنها نیاز به اقدام او داریم در این حالت ما والدین بیشتر نقش راهنمایی او را بعهده داریم و باید او را از عواقب تصمیماتش مطلع نماییم.



آموزش : مهمترین دلیل ترس و اضطراب از هر موضوعی جهل و ناآگاهی از آن است. نوجوانان و جوانان نیازمند آموزش های لازم در خصوص بلوغ، مسئولیتهای مختلف دینی ، اخلاقی، دوست یابی، حل مسئله،  گذراندن اوقات فراغت برنامه ریزی درسی و .... می باشند.



برقراری رابطه دوستانه و عاقلانه: مراقبت های دوستانه جنس دیگری از مراقبتند و سبب نزدیگی افراد به یکدیگر می شود. این مسئله در نوجوانان و جوانان باعث توسعه احساس ایمنی، و اطمینان در آنها می گردد و زمینه را برای یک ارتباط  مؤثر تر با آنها فراهم می کند.



ارتباط کلامی مقدمه ارتباط عاطفی:  ما والدین باید با تنظیم ساعات کار، بستر مناسبی را برای ارتباط با آنها در خانه فراهم کنیم. افزایش ارتباطات کلامی در این اوقات به توسعه ارتباطات عاطفی منجر می گردد و موجب نزدیکتر شدن اعضاء خانواده بایکدیگر می شود.



اعتماد سازی: باید بیآموزیم که چگونه حس اعتماد آنها را نسبت به خودمان جلب نماییم. کم رنگ شدن اعتماد متقابل، او را برای حل مسائل و نیازهایش به سوی دیگران می کشاند.



 تاکید بر رابطه محبت آمیز بجای خشونت: ارتباط با هر انسانی اگر با عشق و علاقه و صمیمیت باشد به احترام متقابل و اعتماد به یکدیگر می انجامد. خشونت از عوامل اصلی دور شدن آدم ها از یکدیگرند بویژه در دوره نوجوانی و جوانی است 



الگوی رفتار والدین : آنها از الگوی رفتار اطرافیان بویژه والدین تاثیر می پذیرند با اصلاح الگوهای رایج در مناسبت بین افراد خانواده بویژه والدین بیشترین کمک را می توان به آنها نمود. هر چه را بخواهیم در رفتار آنها مشاهده کنید پیش از آن باید آن را در خودمان به صورت عادت در آوریم.



گوش دادن : یکی از راه های تقویت ارتباط خوب گوش دادن یا گوش دادن فعال است. وقتی نوجوان با ما سخن می گوید باید با دقت به حرف های وی گوش داده و واکنشهایی مانند تایید و یا سرتکان دادن و سایر واکنشهایی که نشان دهنده توجه ویژه شما به وی می باشد را بروز دهیم.



تکیه بر نقاط قوت:  با مشاهده برخی از ضعف ها، نوجوانان را سرزنش و تحقیر و یا با دیگران مقایسه نکنیم (از به رخ کشیدن گذشته خود به انها جدا خود داری کنیم) سعی کنیم بیشتر به نقاط قوت شخصیت وی تاکید داشته باشید. هر عاملی که به تحقیر بآنجامد نوجوان را به واکنشهای منفی شدید متمایل می کند.



اجازه خطا کردن به نوجوان بدهیم: در مواجهه با اشتباهات ساده و یا حتی بزرگ طوری وانمود نکنیم که آسمان به زمین چسبیده است. نوجوان باید فرصت خطا کردن داشته باشد تا تجربه مواجهه با مسائل و مشکلات زندگی را بدست آورد.اجازه خطا باعث می شود تا نوجوان از خطاهای خود احساس گناه نکند و اعتماد به نفس اش را از دست ندهد و تجربه کافی در حل مسئله بدست آورد. از قدیم گفته اند ( برخی شکست های بزرگ مقدمه پیروزی های بزرگند) هر چند باید تلاش کنیم که در مقابل شکست ها مسئولیت پذیر باشد.



مشورت با آنها: دوره نوجوانی دوره استقلال و مستقل شدن است با استفاده از نقطه نظرات وی در امور مختلف زندگی او را در کسب مهارت استقلال یاری نماییم. باید عقاید و نظرات وی را تحمل و از مخالف صریح با آنها خود داری کنیم و از روش گفتگوی اقناعی در متقاعد کردن آنها استفاده کنیم.



 نقش تاثیر گذار پدر : همانگونه که مادر نخستین گذرگاه تربیت و ورود به زندگی اجتماعی کودک است. دوره نوجوانی دوره تاثیر گذاری بیشتر پدر است. پدری که در این دوره با مهربانی و صمیمیت درکنار نوجوان خود قرار دارد بی شک پدری موفق در تربیت وی خواهد بود.



پذیرش بدون قید و شرط : نوجوانان خود را آنگونه که هستند بپذیریم نه انگونه که در رویاهای خود داریم و بدانیم اگر آنها در خانه از جایگاه معنوی ارزشمندی برخوردار باشند یاد می گیرد خودش را آن طور که هست بپذیرد و به خود افتخار کند.



 















1 تشکر شده از کاربر فرشته66 برای ارسال مفید :
sadaf ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : فرشته66
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« دفتر خاطرات یک معلم شغل معلمی؛شغلی خطیر، مهم، پرفراز و نشیب، اما پرخاطره اس | چهل اصل شادی بخش »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 12:19 بعداز ظهر