| آخرین ارسال ها |
| نوار پیام ها |
|
مدیریت پیام ها |
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
| اطلاعات نویسنده |
پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۸ بعد از ظهر
|
|||||||
|
بانو
شماره عضویت :
568
حالت :
خدایا ببخش داداش ابولفضل و خواهرمو
113
اعتبار کاربر :
3118
پسند ها :
209
|
هشدار : مصرف بیش از حد احترام باعث اختلالات روانی طرف مقابل و اختلالات عصبی شما میگردد ! لطفا در میزان مصرف دقت کنید این روزها همه ناقص الخلقه هستند هیچ کسی دل و دماغ ندارد الان دقیقا یه سوال فنی دارم اونایی که دو یا سه تا زن میگیرن یعنی به جز نیمه گمشده، وقت اضافه و پنالتی هم داشتن؟ الکی میگن از هر دستی بدی با همون دست پس میگیری من که از هر دستی دادم با لگد پس گرفتم خدایا … تو این دنیای کثیف … این قلب پاک چی بود به ما دادی آخه میگن بخند تا دنیا بهت بخنده ولی فکر کنم دنیا از خنده من خوشش نیومده ! لَج کرده ﯾﻪ ﺁﻫﻨﮕﻮ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﭘُﺸﺖ ﺳﺮ ﻫﻢ Play ﮐﺮﺩﻡ ﺧﻮﺍﻧﻨﺪﻩِ ﺻﺪﺍﺵ ﮔﺮﻓﺖ مهریه رو باید به نیت تعداد خواستگارای ناکام دختر بزارن اینجوری ارزش واقعی معامله هم مشخص میشه آنتی ویروس لپ تاپمو یک سال و نیمه آپدیت نکردم یه ماهه پیغام میده: هر غلطی دوست داری بکن من دیگه کاری به کارت ندارم ما از اونایى هستیم که دعاهامون میخوره به پنجره بعد کمونه میکنه میخوره به سقف، سقف خراب میشه رو سر خودمون
می پسندم 0
|
|||||||
|
|
|||||||
| امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
| موضوعات مشابه | ||||
| عنوان موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین پاسخ |
| اس ام اس شهادت حضرت فاطمه (س) |
programmer |
0 | 1442 | programmer |
| نمونه پیامک مخصوص شب یلدا - اس ام اس یلدایی |
sajaafzl |
0 | 192 | sajaafzl |
| حجت الاسلام والمسلمين فرحزاد – راهکارهای درمان وسواس فکری و عملی در چند بخش |
قمرخانم |
6 | 3805 | قمرخانم |
| اس ام اس ولادت امام جواد.ع. |